Komplett guide for å booke magiker

By
Morten Asbjørnsen
March 28, 2023
min read
Share this post

Magiker er et flott underholdningsalternativ til omtrent alle arrangementer. En magiker kan skreddersy showet sitt for å møte behovene til enhver anledning.

Enten du er på utkikk etter magi på nært hold for å gå rundt i bryllupsmottagelse eller kanskje du leter etter et fullstendig koreografert sceneshow for bedriftsarrangementet ditt. Vi har fantastiske magikere tilgjengelig for å utføre all slags magi!

Hva er en magiker?

En Magiker er enkelt sagt en person som utfører triks og illusjoner for å få publikum til å tro at det umulige er mulig. Det finnes en rekke forskjellige typer magi å spesialisere seg på, de vanligste typene å tilby er:

Nærmagi: magi utført tett på gjestene.

Tankelesere / Psykologiske underholdere: Denne typen magi utføres av en magiker som ser ut til å ha evnen til å lese publikums tanker.

Sceneshow-magi: Denne typen magi utføres vanligvis foran et stort publikum og som navnet antyder, på en scene. Sceneshowmagi inkluderer ofte produksjonselementer i stor skala som dynamisk belysning og en overflod av rekvisitter.

Hva kan de gjøre for arrangementet?

Å booke en magiker til et arrangement kan være til veldig smart av flere grunner. For det første er de flotte for å fylle hullene under en hendelse som ofte forsinker. Et eksempel er på bryllupsfesten og brudeparet skal ta bilder og resten av gjestene venter. Dette er et fint tidspunkt å ha en magiker til å underholde gjestene!

Levende magi bringer mennesker sammen. Ved å se en liveopptreden rett foran øynene dine skaper det en samtale og et bånd mellom gjester over den delte opplevelsen. I tillegg bryter det den vanskelige stillheten som alle verter frykter!

Å booke en magiker til et arrangement er en ganske unik handling i seg selv. Jeg tipper du kan telle på én hånd hvor mange ganger du har sett magi live. Nettopp derfor kan man nesten garantere at det blir minneverdig.

Hva bør du se etter når du bestiller en tryllekunstner?

Når du bestiller en tryllekunstner til et arrangement, er det et par ting å se etter. Det første er medlemskap i den «magiske sirkelen». Dette er verdens mest prestisjefylte magiklubb som bare de beste tryllekunstnerne er en del av. Medlemskap er en garanti for kvalitet og fortreffelighet.

Pass på å se etter kvalitetsvideoer og bilder av ytelsen deres. En god utøver vil vise frem talentene sine gjennom opptak fra tidligere opptredener. I likhet med reklameinnholdet deres, sørg for å sjekke ut kundelisten og kundeanmeldelser. Gode ​​tilbakemeldinger er et must.

Booking gjennom et byrå sikrer pålitelighet og sikkerhet hvis ting ikke går etter planen. Vi vil alltid anbefale å bestille gjennom et byrå for sikkerhets skyld.

Hva koster det? Du får det du betaler for. En aktør av høy kvalitet vil (sammen med byrået deres)vite hva de er verdt. Sjekk ut magikerdelen på siden vår for å få en idé om priser.

Hva kan en magiker gjøre på arrangementet? Hvor lenge opptrer de?

Magikere er allsidige underholdere. Deres opptreden kan skreddersys til enhver begivenhet.

Nærmagi er flott når gjestene mingler, mens for underholdning for sittende publikum vil den beste tiden være før eller etter måltidet. Til slutt, for et fullt sceneshow, anbefaler vi å bestille akten for en kveldsforestilling.

Magikere vil vanligvis ankomme et arrangement 30-60 minutter før de skal starte. Det fine med å booke en tryllekunstner er at de ikke krever mye plass og at riggetiden er ganske kort.

Våre tryllekunstnere kan bestilles i 1-4 timer avhengig av arrangementet. Imidlertid har de fleste av dem en tendens til å være booket for 2 eller 3-timers sett. Dette gir akten god tid til å komme seg rundt festen og gjøre et varig inntrykk på gjestene.

Hvor mye plass trenger en magiker?

Våre magikere kan opptre på alle arrangementer, uansett hvor store eller små. Plassen de trenger er avhengig av hva slags magi de utfører. For eksempel vil nærmagi trenge akkurat nok plass til at 5-6 gjester kan stå rundt dem mens de opptrer. Dette er ganske fleksibelt.

Men for sceneshow-magi, er plassen som kreves for å sette opp en scene avhengig av magikeren og triksene de har blitt bedt om å utføre. Vårt råd vil være å sjekke med lokalet ditt før du bestiller slik at magikeren er klar over hva slags plass han/hun har å jobbe med.

Trenger magikeren noe å ordne før opptredenen deres: Utstyr? Forfriskninger?
Før du booker en tryllekunstner til et arrangement, sjekk de tekniske og sosiale kravene (teknisk og hospitality rider) som kunden er ansvarlig for å ha i orden.

Magikeren vil sannsynligvis bringe det meste av utstyret, så det er ingen grunn til å bekymre seg for at det påløper store tilleggskostnader.

Hvor mye koster det å booke en tryllekunstner?

For å booke en tryllekunstner i 2 timer i 2022, ville du være ute etter å betale alt fra 7000 kr til 50 000 kr. Jo mer erfaren magikeren er, desto høyere blir honoraret deres. Hva slags type show har også mye å si på prisen de tar.

En ting å vurdere er reisekostnadene som må legges til for at utøveren skal reise til og fra arrangementet. Derfor, hvis du ønsker å holde kostnadene nede, anbefaler vi at du booker en lokal aktør.

Hvordan kan en magiker passe inn et bryllupstema?

En magiker kan definitivt skreddersy showet sitt for å passe til bryllup. Har du f eks Gatsby- eller maskeradeballtema, så kan magikeren sannsynligvis tilpasse seg etter det, dersom dette avtale på forhånd..

Har du et spesielt triks du ønsker magikeren skal utføre på enten bruden eller brudgommen? Snakk med en av våre bookingskoordinatorer i dag som kan hjelpe til med å sørge for at dette skjer!

Hvordan bestiller jeg en tryllekunstner?

Bookd er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte underholdningsprofilen til arrangementet ditt. Med et dedikert team til å yte det høyeste nivået av kundeservice, har det aldri vært enklere å bestille live underholdnin

Share this post
Morten Asbjørnsen

Similar articles