Din sjekkliste for årets julebord

By
Morten Asbjørnsen
March 28, 2023
min read
Share this post


Sommeren er akkurat over, så julen er neste høydepunkt på menyen. Det er kanskje ikke noe du har begynt å tenke på, men nå er den beste tiden å planlegge årets julebord!

Som du kan forestille deg blir julebestillingene raskt fylt opp, så vi anbefaler deg å bestille tidlig for å få den datoen og stedet du ønsker. For å gjøre årets julebord best mulig, har vi satt sammen en sjekkliste som kan hjelpe deg med å gjøre kvelden til et minneverdig event.

Velg datoen

Julen er en travel periode og den travleste tiden på året når det gjelder sosiale arrangementer. Populære datoer bestilles tidlig, noe som betyr at det er best å skrive inn datoen så tidlig som mulig. Populære juledatoer er vanligvis onsdager til lørdager fra midten av november og frem til juleferien.

I tilfelle du ikke kan sikre dine ideelle datoer, sørg for at du har en plan B på lokasjon hvis denne datoen ikke er tilgjengelig på ditt foretrukne sted.

Budsjett

Bestem hvor mange gjester som skal være på festen og regn ut budsjettet for catering, drinker, utstyr og lokal-kostnader. Gjør plass i budsjettet til det som er viktigst for festen; størrelsen på budsjettet vil utvilsomt ha betydning for hva slags julebord du arrangerer.

Velg sted

Enten du leter etter et sted med utsikt over elven eller en stor bankettsal i byen, er det viktig å bestille lokalet ditt tidlig. Populære lokaler blir raskt booket, så jo tidligere du bestiller, jo bedre. Identifiser passende arenaer som er tilgjengelige for din foretrukne dato, innenfor budsjettet ditt, og et overkommelig sted for gjestene å reise til.

Etabler et julebordtema

Det er så mye variasjon når det gjelder å organisere et julebord, og det er mange spørsmål å svare på mens du planlegger ditt arrangement. Blir det et arrangement på dagtid eller kveld? Tilbyr lokalet en spesiell pakke? Er det et tema du vil ha til julefesten? Lag en liste over ting som er knyttet til det valgte temaet, og sjekk deretter med lokalet ditt, da de kan tilby en spesiell pakke for deg og gjestene dine.

Planlegg mat og drikke

Catering er en viktig del av enhver fest, og som alt annet, jo tidligere du planlegger, jo bedre alternativer vil du ha. Du må bestemme hvilken mat som passer best for festen din. Vil en sittende tradisjonell julemiddag gjøre det? Eller kanskje du foretrekker en julebordsbuffet? Velg en meny og matretning for arrangementet, integrer temaet der det er mulig, og insister på en menysmaking, spesielt hvis du ser etter en stor gruppe.

Bestem hvilke drinker som skal serveres på festen. Blir det drikke ved ankomst? I så fall, hva slags drinker?

Bestill underholdning

Det er ingen bedre tid å ha god underholdning på enn julen, og det kan fort bli en av de mest minneverdige delene av arrangementet. Underholdning er med på å skape en samlende og fin og morsom stemning. Det er så mange alternativer tilgjengelig; fra liveband til karaoke til DJ`er: alternativene er uendelige. Velg underholdning som passer ditt arrangement.

Hvis du ikke har booket underholdning til ditt julebord, så gi oss beskjed! Vi har har hjulpet mange julebord med å finne den riktige underholdningen. Ta kontakt med oss ​​nå, så slipper du å bruke verdifull tid på google.

Send ut invitasjoner

En fest er ikke en fest uten gjester. Så send ut de essensielle detaljene for festen, og få invitasjoner designet for å passe til temaet ditt. Og ikke glem å fortelle gjestene dine om å svare så raskt som mulig, og i tilfelle antallet endres, vil du kunne gi beskjed til lokalet så raskt som mulig.

Share this post
Morten Asbjørnsen

Similar articles