DJ Oslo - De 10 hotteste DJs i Tigerstaden akkurat nå

By
Morten Asbjørnsen
March 28, 2023
min read
Share this post

Oslo har en blomstrende musikkscene som tiltrekker seg både lokale og internasjonale DJ-er. Fra techno og house til Hip Hop og Trap, tilbyr Oslos uteliv et mangfoldig utvalg av toner for musikkelskere å utforske. I denne artikkelen ønsker vi å trekke frem blant de 10 hotteste DJ-ene i Oslo for øyeblikket, basert på deres popularitet, ferdighetsnivå og bidrag til den lokale musikkscenen. Enten du er en erfaren klubbgjenger eller en nykommer i Oslos natteliv, vil disse DJ-ene garantert holde deg i oppe av stolen.

Våre kriterier når vi velger ut 10 DJ i Oslo

Når vi nå går gjennom de utkårede er det viktig å nevne at det finnes ekstremt mange dyktige som lever av å være DJ i Oslo. Vi har et eksentrisk nattklubb-stemning i byen og utallige steder hvor man kan dra til for å finne akkurat den musikken man ønsker å høre på. Ved en rask titt inne på markedsplassen vår, bookd.no har vi nå over 60 DJer som kan bookes. Disse er spredt over alle priskategorier så du er sikker på å finne en som er tilpasset ditt behov. Om ikke står vi klare til å hjelpe med vår concierge service.

Kriteriene når vi velger 10 dyktig dj Oslo:

  • Popularitet: DJ-en bør ha en tilhengerskare i Oslos musikkmiljø. Dette inkluderer følgere på sosiale medier, publikumsengasjement og gig-typer.
  • Ferdigheter: DJ-en bør demonstrere teknisk dyktighet i miksing, scratching og generell ytelse. Evnen til å lese og knytte kontakt med publikum er også avgjørende. Mins like viktig er også hvor godt samspill DJ-en har med lyd og lys.
  • Bidrag til underholdningsscenen i Oslo: DJ-en skal ha et nevneverdig bidrag til Oslos musikkscene. Dette kan være i form av å holde i arrangementer, promotere lokale talenter eller samarbeide med lokale artister og spillesteder.
  • Musikkstil og allsidighet: DJ-en bør ha en unik stil og lyd som skiller dem fra andre DJ-er. De bør også være allsidige nok til å spille forskjellige sjangre og tilpasse seg forskjellige arenaer og publikum.
  • Profesjonalitet: DJ-en bør inneha et høyt nivå av profesjonalitet, inkludert punktlighet, pålitelighet og respekt for lokalet og publikum. De bør også ha en positiv holdning og samarbeide godt med andre DJ-er og eventarrangører.

Nå som vi har det på plass, følger listen under med en oversikt over de 10 vi anbefaler at du ser nærmere på. PS! Rekkefølgen er helt tilfeldig.

1. Gilla

Gilla

Gilla er en Oslo-basert DJ født på Filippinene og oppvokst i Larvik. Med over 13 års erfaring som DJ har han bygget seg opp et betydelig rykte for å levere fremragende DJ sett karakterisert av en «sexy​,​ goodfeel vibe». Akkurat hva den moderne nattklubb har behov for. Gilla er en tilpasningsdyktig DJ som utøver jobben med førsteklasses miksing og riktig låtvalg. Hans musikkprofil består av en dynamisk sjangerbilde: Rnb​,​ Pop​,​ Edits​,​ Afrobeat​,​ hiphop​,​ house & nu disco.

Gilla har blitt booket en del ganger gjennom Bookd og har vist at han kan å lese publikumet og levere akkurat hva dem er ute etter. Hans profesjonalitet og allsidighet i kombinasjon med erfaring bidrar til at det finnes få som er like dyktige som han. Ikke bare i Oslo, men generelt i hele Norge. Du finner Gilla spillende på kjente steder som Angst Bar, Gamle Skobutikken, Hammerhai Bar mm. Du kan også leie Gilla gjennom vår markedsplass.

2. Marck Jamz

DJ
Marck Jamz

Det finnes få DJ som er så allsidige og groovy bak miksebordet som Marck Jamz. Marck spiller House​,​ Hip hop,​ R&B og Afro blandet med fete hits av høy kvalitet! Marck har også de siste årene utmerket seg i House-musikkverdenen internasjonalt. Virkelig blant de DJs som setter Oslo på

Med sin utrettelige personlighet og optimisme har Marck gjort det for vane å entre bak spakene og bidra til stemning. Han er garantisten for god stemning og får selv de sitteglade til å stå opp og bevege seg. Vi i Bookd er også mektig imponert over hvor god og dyktig Marck er i møte med kundene våres. Sjekk ut profilen til Marck Jamz på markedsplassen vår.

3. Marie Sahba

Marie Sahba er et av Oslos mest kjente DJs. Med sin​ store kjærlighet for musikk og unike måte å lese publikum på​,​ har Marie satt ordentlig kok på mange dansegulv i den norske klubbscenen og eventbransjen. Hun jobber både solo og med duoen Cavagotchi. Hennes mangfoldige musikksmak kan oversettes til en rekke sett som pop​,​ rnb​,​ hiphop​,​ latin​,​ dansehits fra de siste fem tiårene.

Marie Sahba har jobbet profesjonelt som DJ i mange år og med et gjennomsnitt på over 100 spillejobber i året,​ vet hun garantert hvordan hun skal skreddersy settene sine og skape en fantastisk opplevelse for alle involverte. Hun har spilt på Blå​,​ Parkteatret​,​ Kulturhuset​,​ Sentralen​,​ Oslo Street Food​,​ Stratos​,​ Grand Hotel​,​ Youngs​,​ Internasjonalen​,​ SALT​,​ Pakkhuset ++ og festivaler som by:larm​,​ Trondheim Calling og Sørveiv ++. Hun har også mange års erfaring med firmaarrangementer, julebord, bryllup, bursdagsselskaper mm.

Du kan enkelt se pris og tilgjengelighet for Marie Sahba fra vår markedsplass.

4. Abiel Tee

Abiel Tee

Abiel Tee er blant landets meritterte radio & klubb Djs. Med fartstid i P3 og mP3 har du både hørt stemmen hans på radio og på tv-skjermen. Er det en ting du kjenner igjen når han drar fra studio til klubben​,​ så er det hans energiske og dansefulle dj-sets. Dette er et resultat av hans ”crème de la crème” søken etter gode vibber. Med en stil som får deg til å danse lenge etter stengetid​,​ stopper han heller ikke før han har vært innom ulike sjangre som holder festen i gang.

Abiel Tee er også en DJ i Oslo som har spilt for artister og begivenheter som; Nicki Minaj​,​ Rihanna​,​ Justin Bieber​,​ P3Gull​,​ Vg-Lista​,​ Findings Festival​,​ SKRAL & Europe’s biggest dance show. Utvilsomt en DJ som bør oppleves og som har mer enn nok meritter til å være verdig prisen. Du kan booke Abiel Tee enkelt hos oss i Bookd.

5. Sebastian Emes

Sebastian Emes

Gjennom to NM-titler og med over 13 år bak miksebordet har Sebastian Emes​,​ tidligere kjent som FMC​,​ lenge bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet. Sebastian tar gigs på klubb​,​ festival og private arrangement. Han har vunnet Red Bull sitt NM (3style) for DJs to ganger på rad og representert Norge internasjonalt i VM ved to anledninger. Han viser seg frem regelmessig på hotteste uteplassene i Oslo som Justisen​,​ Ba3​,​ Oslo Street Food​,​ Youngs​,​ Angst Bar​,​ Hammerhai Bar og han er også fast å se som DJ på NRK Stjernekamp.

I tillegg er Emes turné-DJ for den norske hip hop legenden Son of Light og turnert med artister som Karpe​,​ Vinni​,​ Cezinando m. fler. Sebastian skiller seg ut med sin unike evne til å lese rommet ​,​ sine scratche ferdigheter​,​ live mashups​,​ tekniske fremføring og energisk scenetilværelse.

Sjekk ut profilen til Sebastian Emes. Han kan du leie til ditt neste party, bursdag, kick-off, eller den festen du har ønsker om å få til.

6. Christian Nergaard

Christian Nergaard

Christian Nergaard er et kjent navn i utelivsbransjen som fast DJ på noen av de største klubbene i Oslo. Med mange års kompetanse fra spillejobber og eventer over hele landet​,​ vet Christian hva som må til for å fylle et dansegulv. Stilmessig spiller han alt fra lounge​,​ til gamle klassikere og moderne klubbmusikk​. Christian er en tilpasningsgarantist. Det finnes ikke en arena, et publikum eller en scene han ikke kan spille musikk for. Det er hva som gjør at han er så likbar.

Tilbakemeldingene har også florert inn med hvor fantastisk dyktig han er til å sette stemning fra våre kunder. Sjekk ut pris og tilgjengelighet for Christian Nergaard hos oss.

7. Dan Bravo

Dan Bravo

Dan Bravo er en av Norges mest ettertraktede DJs med over 150 jobber i året. Dette er en dj oslo trenger. Han har blitt et navn de fleste kjenner til både i Norge og rundt omkring i verden. Dan Bravo er også en artist​/​produsent som har gått viralt på Spotify flere ganger og har nådd hele veien opp til “topp 20” i verden.

Med over 12 år under beltet som DJ både uten- og innenlands​,​ fra de største festivalene til eventer av alle slag​,​ skal du lete lenge etter en mer treffsikker DJ. Dan Bravo er absolutt i eliten av DJ-er i Oslo.

8. Miss Fusion

Miss Fusion

Louise, også kjent som Miss Fusion, er 1​/​3 fra den ettertraktede DJ trioen Rebelle Collective. Som raskt har blitt en svært populær DJ gruppe i Norge. Tilbakemeldingene på Louise er at hun skaper god stemning ved å spille musikk som er inkluderende​,​ vennlig og skaper en god atmosfære. Dette viser hennes kyndighet til å lese publikum og er en garantist for god stemning. Miss Fusion har reist mye fra tidlig alder og var privilegert til å oppleve musikk-kultur fra ulike verdensdeler​,​ som har vært med på å forme gleden og smaken av musikken hennes.

Du finner såklart Miss Fusion på Bookd.

9. Cosmo Kessler

Cosmo Kessler

Kristin Kessler startet opp Cosmo Kessler som et soloprosjekt i 2017 etter å ha vært en del av et par suksessfulle klubbkonsepter tidligere.

En allsidig type som Cosmo Kessler passer perfekt til å spille på alt fra rolige minglefester med fokus på behagelig bakgrunnsmusikk til skikkelig feststemning!
 Hun er blant de få DJs som virkelig har klart å mestre flere sjangre. Som lounge​,​ house​,​ soul​,​ world music​,​ pop​,​ rnb​,​ funk​,​ disco​,​ techno m.m.

Se pris og tilgjengelighet for Cosmo Kessler til ditt neste bedriftsarrangement.

10. Chris Stallion

Chris Stallion

Kanskje blant de mest erfarne DJs i Oslo, og på denne listen. Chris Stallion har med over 15 års erfaring levert varene på Oslos beste klubber og største arrangementer​,​ samt spilt på klubber i London​,​ Tyskland​,​ Paris​,​ New York​,​ Las Vegas og Miami. Han er fortsatt aktiv og inspirerer stadig nye Djs så vel som eksisterende med sitt innhold i sosiale medier.

Visste dere at….

Chris er også 1​/​3 av gruppen JCY og har over 25 mill streams på Spotify. Låta «Wasting your time» med Alida lå topp 50 i Norge over mange måneder og gikk platinum.

Book Chris Stallion på markedsplassen vår.

For å konkludere kan vi påstå at Oslos DJ scene blomstrer. Disse 10 DJ-ene vi har fremhevet i denne artikkelen gjør definitivt sitt for å sette Oslo på verdenskartet. Fra techno hos Chris Stallion til groovy vibes fra Marck Jamz, representerer de det beste av hva Oslo har å tilby akkurat nå. Deres popularitet, ferdighetsnivå, bidrag til den lokale musikkscenen, stil og profesjonaliteten har gitt dem en plass på denne listen.

Men Oslo DJ-scenen slutter ikke her. Det er nok av dyktige DJ-er og kommende artister som gjør bølger i byen. Vi oppfordrer alle til å utforske og oppdage nye talenter i byen. Mange flere enn disse 10, men som er ekstremt dyktige, finner du på Bookd.

Enten du er en lokal eller en besøkende, sørg for å sjekke ut klubbene og spillestedene der disse DJ-ene opptrer, og opplev energien og spenningen til Oslos musikkscene selv. Hvem vet, kanskje du til og med oppdager den neste store DJ-sensasjonen.

Share this post
Morten Asbjørnsen

Similar articles