Hvordan optimalisere profilen din på Bookd for å få flere bookingforespørsler

By
Morten Asbjørnsen
March 28, 2023
min read
Share this post

Har du lyst til å få flere bookingforespørsler via Bookd.no? Da er det på tide å få orden på profilen din! En god profil kan ikke bare hjelpe deg med å tiltrekke flere bookinger, men også skille deg ut fra konkurrentene og skape tillit hos kundene.

Så hvordan lager du en spennende og innbydende profil på Bookd.no? Her er noen hotte tips:

Først og fremst, husk at du må representere deg selv og ditt unike talent. Så vær ikke redd for å være kreativ og la personligheten din skinne gjennom profilen din!

Legg til gode videoer

For å tiltrekke flere bookings, må du sørge for å legge til videoer av tidligere opptredener eller presentasjoner. La potensielle kunder få en smakebit på hva de kan forvente, og vis dem bredden i det du kan tilby.

Se eksempel fra DJ Sneisen her. Nederst på profilen hans har han lagt inn en god video som viser stemningen fra et tidligere arrangement.

Oppdater profilen din med riktig informasjon

Ikke glem å oppdatere profilen din jevnlig! Sørg for at all informasjonen, inkludert bilder, beskrivelse og priser, er nøyaktig og oppdatert. Referanser fra tidligere kunder eller samarbeidspartnere kan også være en viktig faktor for å skape tillit og overbevise potensielle kunder om å booke deg.

Se eksempel fra Kristin Minde her.. Hun har lagt inn god informasjon med referanser fra tidligere kunder.

Promoter og del profilen din

Når du har en spennende profil på plass, er det på tide å øke synligheten og få flere bookingforespørsler på Bookd.no! Promoter profilen din på sosiale medier og på din personlige nettside for å øke synligheten. Og vis frem personligheten din! La potensielle kunder se at du er profesjonell, imøtekommende og morsom. Et hot tips kan være å legge til profil-URLen din på profilen din på Instagram.

Svar raskt på bookingforespørsler

Viktigst av alt, husk å svare raskt på henvendelser fra potensielle kunder! Dette viser at du er pålitelig, profesjonell og engasjert i å gi kundene dine en god opplevelse. Vær villig til å tilpasse deg kundenes behov, gi detaljert informasjon om tjenestene dine og svar på spørsmål.

Med disse hotte tipsene kan du optimalisere profilen din på Bookd.no og øke sjansene for å bli booket til flere arrangementer! Så hva venter du på? Ta en gjennomgang av profilen din, og la verden få vite om det unike talentet ditt og bli en populær profil på Bookd.no!

Lykke til!

Share this post
Morten Asbjørnsen