Soloartist, Band, Instrumentalist, Konferansier

Yeisy Rojas

Yeisy Rojas er en sanger, fiolinist og låtskriver fra Cuba. Hun var ansatt som fiolinist i Nasjonalballetten og Operaen i Havanna fra 2009 til 2016.

Hennes nyeste singel "Mama Ines" ble i juni 2023 anerkjent av Billboard Magazine som en av måneders ni utvalgte nykommer-låter i spalten «On The Radar». Singelen er første ut fra hennes debutalbum som kommer ut høsten 2023, og er produsert av Grammyvinner Gaston Joya fra Buena Vista Social Club. Tidligere har hun gitt ut tre singler som har blitt spilt både på radio i USA og i NRK P2.

Våren 2023 var hun konferansier på en serie store El-Kjøp-eventer på The Qube på Gardermoen, med ansatte fra hele Skandinavia, og høsten 2022 var hun med dansekompaniet "Show de Vida" på en stor norgesturne i forbindelse med Equinor sin 50årsmarkering.

Med eget orkester og egen musikk har hun deltatt på en rekke festivaler, blant annet:

Bergen Internasjonale Musikkfestival

Kongsberg Jazzfestival

Global North i Aalborg

Vill Vill Vest i Bergen

Transformfestivalen i Trondheim

Global Gathering i Jessheim

Serendip-festivalen i Oslo

Ælvespeilet i Porsgrunn

Victoria Nasjonal Jazzscene i forbindelse International Jazz Day i 2022

Hun har også vært å høre på live session og intervju i NRK P2s programmer «Musikklivet», «Jungeltelegrafen» og «Verdenscenen».

I orkestret sitt har hun med seg blant annet Grammy-vinnerne Rodney Barreto på trommer og Gaston Joya fra Buena Vista Social Club på bass.

Som freelancemusiker har hun jobbet med artister som Atle Pettersen, Sturla Berg-Johansen og Tore Petterson. Hun er også å se, og høre, i TV2s serie Krypto Kings, hvor hun spiller med DJ.

Yeisy Rojas er en sanger, fiolinist og låtskriver fra Cuba. Hun var ansatt som fiolinist i Nasjonalballetten og Operaen i Havanna fra 2009 til 2016. Hennes nyeste singel "Mama Ines" ble i juni 2023 anerkjent av Billboard Magazine som en av måneders ni utvalgte nykommer-låter i spalten «On The Radar». Singelen er første ut fra hennes debutalbum som kommer ut høsten 2023, og er produsert av Grammyvinner Gaston Joya fra Buena Vista Social Club. Tidligere har hun gitt ut tre singler som har blitt spilt både på radio i USA og i NRK P2. Våren 2023 var hun konferansier på en serie store El-Kjøp-eventer på The Qube på Gardermoen, med ansatte fra hele Skandinavia, og høsten 2022 var hun med dansekompaniet "Show de Vida" på en stor norgesturne i forbindelse med Equinor sin 50årsmarkering. Med eget orkester og egen musikk har hun deltatt på en rekke festivaler, blant annet: Bergen Internasjonale Musikkfestival Kongsberg Jazzfestival Global North i Aalborg Vill Vill Vest i Bergen Transformfestivalen i Trondheim Global Gathering i Jessheim Serendip-festivalen i Oslo Ælvespeilet i Porsgrunn Victoria Nasjonal Jazzscene i forbindelse International Jazz Day i 2022 Hun har også vært å høre på live session og intervju i NRK P2s programmer «Musikklivet», «Jungeltelegrafen» og «Verdenscenen». I orkestret sitt har hun med seg blant annet Grammy-vinnerne Rodney Barreto på trommer og Gaston Joya fra Buena Vista Social Club på bass. Som freelancemusiker har hun jobbet med artister som Atle Pettersen, Sturla Berg-Johansen og Tore Petterson. Hun er også å se, og høre, i TV2s serie Krypto Kings, hvor hun spiller med DJ.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konsert
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Nordland
Troms
Finnmark
Sogn og Fjordane
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates