DJ

Will Myerz

Allsidig DJ med erfaring fra formelle middager til klubb og større arrangementer. Jobber mest innen ulike house-sjangere, men alt kan tilpasses etter behov.

Gjennom oppveksten har musikk alltid spilt en stor rolle. Fra å være tidligere trommespiller, flyttet musikken seg over til et mer digitalt format. Siden 2012 har jeg spilt musikk som DJ gjennom private eventer og på mindre barer, frem til 2018 hvor klubb-virksomheten tok fart. Kjente steder jeg har spilt er blant annet Amazonia (Bar Tjuvholmen), Lawo, The Club, og Dorsia. I tillegg til bedriftsarrangementer og formelle begivenheter, har jeg bred erfaring fra eventer arrangert av Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI Oslo, som Fadderullan, hvor jeg har varmet opp før blant annet Italobrothers, Matoma, Broiler, og Martin Jensen.

I dag er jeg resident DJ ved Nox/Sollihagen og S4, og spiller ellers ved bookinger rundt omkring i Oslo og omegn.

Allsidig DJ med erfaring fra formelle middager til klubb og større arrangementer. Jobber mest innen ulike house-sjangere, men alt kan tilpasses etter behov. Gjennom oppveksten har musikk alltid spilt en stor rolle. Fra å være tidligere trommespiller, flyttet musikken seg over til et mer digitalt format. Siden 2012 har jeg spilt musikk som DJ gjennom private eventer og på mindre barer, frem til 2018 hvor klubb-virksomheten tok fart. Kjente steder jeg har spilt er blant annet Amazonia (Bar Tjuvholmen), Lawo, The Club, og Dorsia. I tillegg til bedriftsarrangementer og formelle begivenheter, har jeg bred erfaring fra eventer arrangert av Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI Oslo, som Fadderullan, hvor jeg har varmet opp før blant annet Italobrothers, Matoma, Broiler, og Martin Jensen. I dag er jeg resident DJ ved Nox/Sollihagen og S4, og spiller ellers ved bookinger rundt omkring i Oslo og omegn.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Festival
Event
Sommerfest
Oktoberfest
Konferanse
Firmafest
Annet
Lanseringsfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Hordaland
Bergen
Troms
Nordland
Finnmark
Sogn og Fjordane
Rogaland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates