Magiker, Komiker, Konferansier

VIDAR AASVANGEN - Den tryllende politimannen

Vil du ha en meget populær og ettertraktet magisk underholder? Han bookes ofte til næringslivet, Event, firmafester, julebord, sommerfest, kundemøter, private selskaper ala bryllup og bursdager

Vidar Aasvangen – Magiker, tryllekunstner og humorist

En sann mester i fingerferdighet - Viser «mirakler» foran dine øyne.

Ansatt i Øst-politidistrikt som politioverbetjent og viser tricks som

kan relatere seg til politiyrket.

Han er ekspert og spesialist på dialog og kommunikasjon. Han er svært veltalende og trygg på seg selv. Han tar med seg sitt publikum inn i magiens verden hvor det skjer ting som ikke kan gå an.

1000 vis av fornøyde kunder. Han har i snitt 85% rebookinger å sine show.

Har en meget lang referanseliste og blant kundene, det kongelige slott.

Forfattet 4 av Norges groveste vitsebøker – solgt ca. 100.000 bøker.

Markedsførte seg i fjor på julebord med følgende tittel : Norges groveste julebord show

Men han tryller like godt på Frelsesarmeen som et utdrikningslag.

Meget humoristisk og artig person som er en mester i å få mennesker til å kose seg. Han har en egenskap til å få folk til å føle seg meget vel i hans nærvær. Han er en skikkelig energibombe som gir deg energi og positivitet.

Han skreddersyr sine show slik at kunden får det de vil ha.

Han er også en dyktig og artig toastmaster.

Vidar Aasvangen møter alltid opp i god tid og leverer til gull hver eneste gang.

Vidar er en fremragende entertainer og du vil ikke angre på å booke han. Du får magi, humor og en stor dose herlig galskap.

Vil du ha en meget populær og ettertraktet magisk underholder? Han bookes ofte til næringslivet, Event, firmafester, julebord, sommerfest, kundemøter, private selskaper ala bryllup og bursdager Vidar Aasvangen – Magiker, tryllekunstner og humorist En sann mester i fingerferdighet - Viser «mirakler» foran dine øyne. Ansatt i Øst-politidistrikt som politioverbetjent og viser tricks som kan relatere seg til politiyrket. Han er ekspert og spesialist på dialog og kommunikasjon. Han er svært veltalende og trygg på seg selv. Han tar med seg sitt publikum inn i magiens verden hvor det skjer ting som ikke kan gå an. 1000 vis av fornøyde kunder. Han har i snitt 85% rebookinger å sine show. Har en meget lang referanseliste og blant kundene, det kongelige slott. Forfattet 4 av Norges groveste vitsebøker – solgt ca. 100.000 bøker. Markedsførte seg i fjor på julebord med følgende tittel : Norges groveste julebord show Men han tryller like godt på Frelsesarmeen som et utdrikningslag. Meget humoristisk og artig person som er en mester i å få mennesker til å kose seg. Han har en egenskap til å få folk til å føle seg meget vel i hans nærvær. Han er en skikkelig energibombe som gir deg energi og positivitet. Han skreddersyr sine show slik at kunden får det de vil ha. Han er også en dyktig og artig toastmaster. Vidar Aasvangen møter alltid opp i god tid og leverer til gull hver eneste gang. Vidar er en fremragende entertainer og du vil ikke angre på å booke han. Du får magi, humor og en stor dose herlig galskap.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Seminar
Barneselskap
Sommerfest
Oktoberfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates