Instrumentalist, DJ, Soloartist

Vicent Bas Saxophone

Vicent Bas er en internasjonal saksofonspiller og DJ, kvalifisert med en mastergrad i musikkutøvelse fra Norges Musikkhøgskole. Vicent er spesialisert innen house, dance og elektronisk musikk, og har vunnet flere musikkpriser i Europa og USA.

I løpet av det siste året har Vicents liveopptredener erobret klubber, festivaler og arrangementer rundt om i Norge og Spania, inkludert verdensklassesteder i Oslo, Trondheim, Stavanger, Hemsedal, Ibiza, Valencia og Mallorca, blant andre, med opptredener for mer enn 9 000 mennesker.

Betydningsfulle opptredener på store arrangementer og klubber som Stavkroa, Startup Xtreme, Nini Beach, FireFine, Eat Glass Festivalen og Foynhagen, blant andre, har gjort Vicent og saksofonen hans svært ettertraktet over hele Norge.

Vicents opptredener skaper en unik kombinasjon av elektronisk musikk og live saksofon som er i stand til å endre atmosfærer og passe perfekt for alle typer publikum, og gir riktig stemning for alle typer arrangementer.

Vicent Bas er en internasjonal saksofonspiller og DJ, kvalifisert med en mastergrad i musikkutøvelse fra Norges Musikkhøgskole. Vicent er spesialisert innen house, dance og elektronisk musikk, og har vunnet flere musikkpriser i Europa og USA. I løpet av det siste året har Vicents liveopptredener erobret klubber, festivaler og arrangementer rundt om i Norge og Spania, inkludert verdensklassesteder i Oslo, Trondheim, Stavanger, Hemsedal, Ibiza, Valencia og Mallorca, blant andre, med opptredener for mer enn 9 000 mennesker. Betydningsfulle opptredener på store arrangementer og klubber som Stavkroa, Startup Xtreme, Nini Beach, FireFine, Eat Glass Festivalen og Foynhagen, blant andre, har gjort Vicent og saksofonen hans svært ettertraktet over hele Norge. Vicents opptredener skaper en unik kombinasjon av elektronisk musikk og live saksofon som er i stand til å endre atmosfærer og passe perfekt for alle typer publikum, og gir riktig stemning for alle typer arrangementer.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

Detaljer

Type arrangement
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Konferanse
Julebord
Firmafest
Festival
Event
Fest
Bryllupsfest
Bryllup i kirke
Begravelse
Barneselskap
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Telemark
Aust-Agder
Rogaland
Vestfold
Hordaland
Vest-Agder
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates