Andre, Danser

Valentina Chanel

Saba Hatzimarkos er en gresk-norsk burlesk danserinne ved artistnavnet, Valentina Chanel. I 2023 var hun semi-finalist i VGTV sitt humor program, "Ikke lov å le på hytta, Folkets deltager" Der laget hun rånekarakteren, Lubert Kristiansen som senere ga ut festlokale, "Runde".

VALENTINA CHANEL

I midten av en tornado av fjær, glitter, egenproduserte kostymer og en hel masse glam, finner du Valentina Chanel. En burlesque artist med erfaring fra både teater og show scenen i Las Vegas og LA. Hun kom flyttende tilbake til Norge for bare noen år siden. Hun har siden da imponert norske publikummere, og Tv-seere da hun representerte burlesk som en kunstform under Paradise 2022. Hun elsker å forføre publikum med forlokkende dans og kostymer.

LUBERT KRISTIANSEN

Lubert er en arbeidsom og festglad bygdekar som elsker Volvo, karsk og en skikkelig fest! Han opptrer til egenproduserte festlåter som får alle og enhver til å finne råneren i seg.

Det vil forekomme reisetilegg på oppdrag utenfor Trondheim.

Saba Hatzimarkos er en gresk-norsk burlesk danserinne ved artistnavnet, Valentina Chanel. I 2023 var hun semi-finalist i VGTV sitt humor program, "Ikke lov å le på hytta, Folkets deltager" Der laget hun rånekarakteren, Lubert Kristiansen som senere ga ut festlokale, "Runde". VALENTINA CHANEL I midten av en tornado av fjær, glitter, egenproduserte kostymer og en hel masse glam, finner du Valentina Chanel. En burlesque artist med erfaring fra både teater og show scenen i Las Vegas og LA. Hun kom flyttende tilbake til Norge for bare noen år siden. Hun har siden da imponert norske publikummere, og Tv-seere da hun representerte burlesk som en kunstform under Paradise 2022. Hun elsker å forføre publikum med forlokkende dans og kostymer. LUBERT KRISTIANSEN Lubert er en arbeidsom og festglad bygdekar som elsker Volvo, karsk og en skikkelig fest! Han opptrer til egenproduserte festlåter som får alle og enhver til å finne råneren i seg. Det vil forekomme reisetilegg på oppdrag utenfor Trondheim.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Annet
Seminar
Bryllupsfest
Konferanse
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates