Band

Ung Tradisjon

Vi er tre profesjonelle jazzmusikere utdannet ved musikkhøyskolene i Trondheim, Oslo og Malmö, som spiller tradisjonell amerikansk jazzmusikk og henter vårt repertoar fra The Great American Songbook. Vi spiller arrangementer som er tro til den orginale amerikanske stilen, samtidig som vi improviserer og former musikken i stunden.

Musikken vår spiller vi i Oslo-området og vi tilbyr live-musikk til caféer, restauranter, jazz-klubber og hoteller som ønsker å gi sine kunder en levende og unik opplevelse. Vi opptrer også i bryllup og andre arrangementer hvor live jazzmusikk er ønskelig.

Øyvind Mathisen: Trompet

Petter Berg Aspen: Gitar

Erik Grønnesby: Kontrabass

Vi er tre profesjonelle jazzmusikere utdannet ved musikkhøyskolene i Trondheim, Oslo og Malmö, som spiller tradisjonell amerikansk jazzmusikk og henter vårt repertoar fra The Great American Songbook. Vi spiller arrangementer som er tro til den orginale amerikanske stilen, samtidig som vi improviserer og former musikken i stunden. Musikken vår spiller vi i Oslo-området og vi tilbyr live-musikk til caféer, restauranter, jazz-klubber og hoteller som ønsker å gi sine kunder en levende og unik opplevelse. Vi opptrer også i bryllup og andre arrangementer hvor live jazzmusikk er ønskelig. Øyvind Mathisen: Trompet Petter Berg Aspen: Gitar Erik Grønnesby: Kontrabass

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Vestfold
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates