DJ

Tuvacation

Tuvacation har i løpet av de siste 5 årene etablert seg som en velkjent DJ i både Stockholm, Oslo og København. Tidligere har hun reist og spilt steder som California, Cannes, Amsterdam, Bali, Paris etc.

Stilen hennes er en god blanding av alt fra kommersiell Pop, House, Hiphop/Rnb, Disco til Afobeats og allsang. Hun har bred erfaring med alt fra bryllup til klubb til firmafest eller lounge. Hun er alltid fleksibel og tilpasser seg etter kundens ønske. Hennes stolthet ligger i å alltid garantere god stemning og et euforisk dansegulv!

Tuvacation har i løpet av de siste 5 årene etablert seg som en velkjent DJ i både Stockholm, Oslo og København. Tidligere har hun reist og spilt steder som California, Cannes, Amsterdam, Bali, Paris etc. Stilen hennes er en god blanding av alt fra kommersiell Pop, House, Hiphop/Rnb, Disco til Afobeats og allsang. Hun har bred erfaring med alt fra bryllup til klubb til firmafest eller lounge. Hun er alltid fleksibel og tilpasser seg etter kundens ønske. Hennes stolthet ligger i å alltid garantere god stemning og et euforisk dansegulv!

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

Detaljer

Type arrangement
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Oktoberfest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Vestfold
Buskerud
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates