Soloartist, Band

Trubadur Joar Balstad

Jeg er en profesjonell trubadur som i mange år har hatt gleden av å reise landet, med fremføring av levende musikk for feststemte mennesker. Som trubadur leverer jeg musikalsk underholdning til alle typer arrangementer. Firmafester, bryllup, privatfester, julebord, utdrikningslag, afterski o.l. Eller ganske enkelt spiller opp til fest på den lokale pub´en. Intet oppdrag for lite eller for stort.

Showet mitt følger ikke et fast program, vi ser an stemningen og publikums ønsker underveis. Jeg gjør alt fra rolig bakgrunnsmusikk som egnet for mingling og velkomst. Til å spille opp til dans med energiske swingrytmer og rock´n´roll. Dette når tiden er inne for å slippe seg løs på dansegulvet.

Jeg er en profesjonell trubadur som i mange år har hatt gleden av å reise landet, med fremføring av levende musikk for feststemte mennesker. Som trubadur leverer jeg musikalsk underholdning til alle typer arrangementer. Firmafester, bryllup, privatfester, julebord, utdrikningslag, afterski o.l. Eller ganske enkelt spiller opp til fest på den lokale pub´en. Intet oppdrag for lite eller for stort. Showet mitt følger ikke et fast program, vi ser an stemningen og publikums ønsker underveis. Jeg gjør alt fra rolig bakgrunnsmusikk som egnet for mingling og velkomst. Til å spille opp til dans med energiske swingrytmer og rock´n´roll. Dette når tiden er inne for å slippe seg løs på dansegulvet.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates