Soloartist

Trond

Trond aka Pulemann lager grove raplåter på sørlandsdialekt. Han har et solid glimt i øyet på scenen og elsker å underholde ethvert publikum!

Solodebuten «Tar An A» (sjekk ut musikkvideoen!) fikk strålende anmeldelse av NRK P3, «Hvor er fu?» sammen med Slæm Dønk går sin seiersgang på fester landet rundt, og den siste singelen «Ligge hele tia» får klubben til å gynge.

Trond har spilt en rekke liveshows det siste året på alt fra de minste (bursdager med 20 pers.) til største scenene (4.500 mennesker på UKA i Trondheim).

Skål! 🤙🤙

Trond aka Pulemann lager grove raplåter på sørlandsdialekt. Han har et solid glimt i øyet på scenen og elsker å underholde ethvert publikum! Solodebuten «Tar An A» (sjekk ut musikkvideoen!) fikk strålende anmeldelse av NRK P3, «Hvor er fu?» sammen med Slæm Dønk går sin seiersgang på fester landet rundt, og den siste singelen «Ligge hele tia» får klubben til å gynge. Trond har spilt en rekke liveshows det siste året på alt fra de minste (bursdager med 20 pers.) til største scenene (4.500 mennesker på UKA i Trondheim). Skål! 🤙🤙

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Julebord
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Annet
Firmafest
Festival
Event
Fest
Bryllupsfest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hedmark
Oppland
Buskerud
Telemark
Vestfold
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates