DJ

TimOnTour

Tim fra artistduoen Mentum er DJ, musikksprodusent og artist som har gitt ut musikk med flere verdenskjente DJ-er, deriblant svenske Mike Perry (Fell In Love With An Alien), som hadde verdenshiten "The Ocean" i 2016, samt sangen "Toxic" med norske Grammy-nominerte DJ Tungevaag.

Med 15 år bak spakene har han utviklet en imponerende portefølje og uvurderlig erfaring når det gjelder å lese publikum og atmosfære som DJ.

Som artist har Tim over 20 millioner streams på låtene sine. Han har også jobbet med noen av dagens største DJ-er og produsenter som David Guetta, R3HAB, Gabry Ponte og Sam Feldt. Låten hans "Haunted" gikk viralt i Nederland, og han har hatt flere låter innenfor topp 20 mest spilte på NRK P3.

Tim spilte på Amber Lounge sin offisielle after party under Formel 1 i Monaco i 2019, og har også vært resident DJ for Amber Lounge sine yachter i Monaco og Abu Dhabi i løpet av F1-sesongene i 2019, 2021 og 2022.

Han har varmet opp for DJ-duoen Galantis på Sentrum Scene i Oslo, og spilt live for en kvart million seere på Viasat4 og ViasatSport i Norge og Sverige. Tim er kjent for å DJ-e under klubbaliaset TimOnTour på steder som Nox, Sollihagen, Dorsia, Bar Bardot, Storgata 26, Louise, Lawo, og har i det siste året vært å se i flere episoder av de populære tv-programmene 'Alle Elsker David' og 'Bloggerne'.

Tim fra artistduoen Mentum er DJ, musikksprodusent og artist som har gitt ut musikk med flere verdenskjente DJ-er, deriblant svenske Mike Perry (Fell In Love With An Alien), som hadde verdenshiten "The Ocean" i 2016, samt sangen "Toxic" med norske Grammy-nominerte DJ Tungevaag. Med 15 år bak spakene har han utviklet en imponerende portefølje og uvurderlig erfaring når det gjelder å lese publikum og atmosfære som DJ. Som artist har Tim over 20 millioner streams på låtene sine. Han har også jobbet med noen av dagens største DJ-er og produsenter som David Guetta, R3HAB, Gabry Ponte og Sam Feldt. Låten hans "Haunted" gikk viralt i Nederland, og han har hatt flere låter innenfor topp 20 mest spilte på NRK P3. Tim spilte på Amber Lounge sin offisielle after party under Formel 1 i Monaco i 2019, og har også vært resident DJ for Amber Lounge sine yachter i Monaco og Abu Dhabi i løpet av F1-sesongene i 2019, 2021 og 2022. Han har varmet opp for DJ-duoen Galantis på Sentrum Scene i Oslo, og spilt live for en kvart million seere på Viasat4 og ViasatSport i Norge og Sverige. Tim er kjent for å DJ-e under klubbaliaset TimOnTour på steder som Nox, Sollihagen, Dorsia, Bar Bardot, Storgata 26, Louise, Lawo, og har i det siste året vært å se i flere episoder av de populære tv-programmene 'Alle Elsker David' og 'Bloggerne'.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Event
Festival
Sommerfest
Seminar
Lanseringsfest
Konsert
Konferanse
Julebord
Bryllupsfest
Firmafest
Lokasjon
Oslo
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates