DJ, Lyd/Lys/Scene

Thomas Kielland

Thomas er et kjent fjes for de fleste i event-norge. Han har over 15 års erfaring i bransjen og startet sin karriere som installatør for EHS mens de hadde sin storhets tid.

Han har planlagt lyd og lys design på flere av de største klubber, restauranter og hoteller Oslo omegn. De siste 10 årene har hans lidenskap for musikk tatt mer og mer av. Han har en usedvanlig evne til å lese publikum og har et bredt spekter av musikk og entusiasme.

De seneste årene har han stått bak spakene på de mest kjente eventene i Oslo som Bubbles & Brunch, VIXEN Awards, ELLE Festen, Sørlandets største sommerfest White Party mm.

Resten av året reiser han rundt i verden og spiller på alt fra festivaler til klubber.

Seneste årene har han spilt med blant annet The Box New York, Gran Villa Rosa Barcelona, Kater Blau Berlin, Garbicz Festival Polen og mange andre.

Expect to be dancing

Thomas er et kjent fjes for de fleste i event-norge. Han har over 15 års erfaring i bransjen og startet sin karriere som installatør for EHS mens de hadde sin storhets tid. Han har planlagt lyd og lys design på flere av de største klubber, restauranter og hoteller Oslo omegn. De siste 10 årene har hans lidenskap for musikk tatt mer og mer av. Han har en usedvanlig evne til å lese publikum og har et bredt spekter av musikk og entusiasme. De seneste årene har han stått bak spakene på de mest kjente eventene i Oslo som Bubbles & Brunch, VIXEN Awards, ELLE Festen, Sørlandets største sommerfest White Party mm. Resten av året reiser han rundt i verden og spiller på alt fra festivaler til klubber. Seneste årene har han spilt med blant annet The Box New York, Gran Villa Rosa Barcelona, Kater Blau Berlin, Garbicz Festival Polen og mange andre. Expect to be dancing

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Konsert
Bryllup i kirke
Lokasjon
Oslo
Akershus
Vestfold
Aust-Agder
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates