Band

The Bonanzas

The Bonanzas er et soul revival band, satt sammen som et musikalsk kollektiv på 13 personer som sammen utgjør et band med dobbelt av alt!

Musikalsk har vi latt oss bli sterkt inspirert av soundtracket til de fantastiske (og legendariske!) filmene The Blues Brothers og The Commitments. Låtene herfra har vi kokt sammen med mye snax fra Stax og litt sukker fra Motown, før vi valgte å krydre det hele med to gode dæsj ”moderne” bluesrock arrangert til storbandformatet. Tenk på navn som Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Pickett, Sam & Dave og så mye mye mer!

En virkelig hyllest rhythm & blues, rock'n'soul og den ekte gamle musikken som skaper den rette stemningen for oss alle!

The Bonanzas er et soul revival band, satt sammen som et musikalsk kollektiv på 13 personer som sammen utgjør et band med dobbelt av alt! Musikalsk har vi latt oss bli sterkt inspirert av soundtracket til de fantastiske (og legendariske!) filmene The Blues Brothers og The Commitments. Låtene herfra har vi kokt sammen med mye snax fra Stax og litt sukker fra Motown, før vi valgte å krydre det hele med to gode dæsj ”moderne” bluesrock arrangert til storbandformatet. Tenk på navn som Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Pickett, Sam & Dave og så mye mye mer! En virkelig hyllest rhythm & blues, rock'n'soul og den ekte gamle musikken som skaper den rette stemningen for oss alle!

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Rogaland
Vest-Agder
Hordaland
Bergen
Aust-Agder
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates