Band

Sønnavind

Sønnavind er et duo-prosjekt som ga ut sitt debutalbum «Lang lang vei» i 2013. og terningkast 5 både i NRK P1 og Romerikes Blad. Trond Hultgren erkomponist, vokalist og gitarist og den som grunnla Sønnavind.

Det musikalkse landskapet er i grenselandet mellom viser og pop, med hint av country og americana, og en touch av norsk folkemusikk. Trond er også veldig inspirert av amerikanske singer/songwritere som Steve Earle, Townes Van Zandt og Emmylou Harris. Det er norske tidløse tekster med en gjennomgående melankoli. I 2016 gav Sønnavind ut singelen «Oslo Blues», en norsk versjon av Steve Earle sin låt «Fort Worth Blues». Her var Linda Kvam med som gjestevokalist, og i 2017 kom det andre albumet «Gjenklang».

Nå er Sønnavind aktuelle med sitt tredje album, «Hjemmefra», hvor Silje Kristin Titlestad har overtatt rollen som vokalist etter at Lene Viktoria Gulbrandsen gav seg i 2017.

Silje (25) er fra Sjøholt utenfor Ålesund, men bor nå i Eidsvoll. Med sin klingende sunnmørsdialekt har hun tilført noe nytt og spennende til Sønnavind sitt uttrykk.

Sønnavind er et duo-prosjekt som ga ut sitt debutalbum «Lang lang vei» i 2013. og terningkast 5 både i NRK P1 og Romerikes Blad. Trond Hultgren erkomponist, vokalist og gitarist og den som grunnla Sønnavind. Det musikalkse landskapet er i grenselandet mellom viser og pop, med hint av country og americana, og en touch av norsk folkemusikk. Trond er også veldig inspirert av amerikanske singer/songwritere som Steve Earle, Townes Van Zandt og Emmylou Harris. Det er norske tidløse tekster med en gjennomgående melankoli. I 2016 gav Sønnavind ut singelen «Oslo Blues», en norsk versjon av Steve Earle sin låt «Fort Worth Blues». Her var Linda Kvam med som gjestevokalist, og i 2017 kom det andre albumet «Gjenklang». Nå er Sønnavind aktuelle med sitt tredje album, «Hjemmefra», hvor Silje Kristin Titlestad har overtatt rollen som vokalist etter at Lene Viktoria Gulbrandsen gav seg i 2017. Silje (25) er fra Sjøholt utenfor Ålesund, men bor nå i Eidsvoll. Med sin klingende sunnmørsdialekt har hun tilført noe nytt og spennende til Sønnavind sitt uttrykk.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Event
Festival
Konferanse
Konsert
Seminar
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Bergen
Hordaland
Rogaland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates