Andre

Sirkus Agio AS

Vårt team består av dyktige sirkusartister fra Norge og andre deler av verden.

Vi jobber ut ifra en visjon som sier "kun det beste er godt nok". Det vil si at kunden alltid skal få den beste kvaliteten, og den beste underholdningen vi kan tilby. Vi tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov, slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere. Om du ikke er helt sikker på hva du vil ha, eller om vi har det, ta kontakt med oss så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Vi leverer underholdning til hele Norge! Selv om vi har hovedbase i Trondheim reiser vi gjerne over fylkesgrensene for å sørge for at ditt arrangement får topp underholdning! Vi har også stort nettverk av artister og utleiemaskiner i store deler av Norge.

Vårt team består av dyktige sirkusartister fra Norge og andre deler av verden. Vi jobber ut ifra en visjon som sier "kun det beste er godt nok". Det vil si at kunden alltid skal få den beste kvaliteten, og den beste underholdningen vi kan tilby. Vi tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov, slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere. Om du ikke er helt sikker på hva du vil ha, eller om vi har det, ta kontakt med oss så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg! Vi leverer underholdning til hele Norge! Selv om vi har hovedbase i Trondheim reiser vi gjerne over fylkesgrensene for å sørge for at ditt arrangement får topp underholdning! Vi har også stort nettverk av artister og utleiemaskiner i store deler av Norge.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Barneselskap
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Annet
Sommerfest
Seminar
Oktoberfest
Lanseringsfest
Julebord
Konferanse
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates