Lyd/Lys/Scene

Silent Club - Utleie av Silent Disco utstyr

Prøv en av de hotteste trendene i 2024 med Norges beste Silent Disco utstyr.

Ønsker du et interaktivt arrangement for deltagerne hvor alle slags ulike musikkønsker kan bli oppfylt og allsang-faktoren er høy? Da må du sjekke ut Silent Disco.

Hver deltaker utstyres med et headset av høy Hifi-kvalitet, og de får muligheten til å velge mellom tre forskjellige musikksjangere. Valget deres blir vist gjennom en lysindikator på headsettet, noe som raskt fører til dannelsen av grupper basert på musikksmak. Dette skaper en konkurranse om hvilken gruppe som kan oppnå best stemning og allsang.

Vi har ekspertise og fleksibilitet når det gjelder bruk av silent disco-utstyr og strekker oss langt for å skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt arrangement. Her får du den beste lydkvaliteten i Norge og god oppfølging.

Prøv en av de hotteste trendene i 2024 med Norges beste Silent Disco utstyr. Ønsker du et interaktivt arrangement for deltagerne hvor alle slags ulike musikkønsker kan bli oppfylt og allsang-faktoren er høy? Da må du sjekke ut Silent Disco. Hver deltaker utstyres med et headset av høy Hifi-kvalitet, og de får muligheten til å velge mellom tre forskjellige musikksjangere. Valget deres blir vist gjennom en lysindikator på headsettet, noe som raskt fører til dannelsen av grupper basert på musikksmak. Dette skaper en konkurranse om hvilken gruppe som kan oppnå best stemning og allsang. Vi har ekspertise og fleksibilitet når det gjelder bruk av silent disco-utstyr og strekker oss langt for å skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt arrangement. Her får du den beste lydkvaliteten i Norge og god oppfølging.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Oktoberfest
Lokasjon
Finnmark
Troms
Nordland
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Telemark
Vestfold
Buskerud
Oppland
Hedmark
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates