Band, Soloartist

Sigrid A. Zeiner-Gundersen

Sigrid er en internasjonal sanger, låtskriver, produsent og komponist som har bemerket seg i både utland og hjemland. Hun har bakgrunn inn klassisk, jazz og musikal teater og har utdanning fra London innen utøvende pop musikk, noe som har gjort henne til en svært versatil sanger.

Sigrid har en klar, vakker og uttrykksfull stemme og spesialiserer seg på akustiske oppdrag innen akustisk pop, jazz og klassisk, enten under vielse, som stemningsmusikk eller som kveldens høydepunkt. Hun er spesielt kjent for sin fremførelse av låter som ‘Make You Feel My Love’’, Sommernatt Ved Fjorden’ og ‘Solveigs Sang’.

Fra å jobbe med norske artister som Kygo, Frøder og Amanda Tenfjord til internasjonale artister som Maverick Sabre og Crystal Fighters, har Sigrids stemme blitt å høre på mange innspillinger. Som låtskriver, produsent og komponist har Sigrid mottatt TONO-stipend og jobbet tett med filmbransjen i USA for å levere musikk til bla. Domenica Cameron-Scorsese's(datter av Martin Scorcese’s) første feature film ‘Almost Paris’. Hun har også lånt stemmen sin til flere spillefilmer.

Tidligere kunder inkluderer: The Financial Times, Toyota, Southampton FC, The Thief Oslo og diverse andre internasjonale high end eventbyråer og har til sammen opptrådd på over 300 ulike eventer.

Hun kan stille som solist med kuraterte backingtracks, i en akustisk duo med gitar(evt pianist) og som jazz trio(vokal, gitar, kontrabass).

Via Bookd er Sigrid nå mulig å booke nasjonalt i Norge. Ta kontakt dersom du ønsker å snakke mer om planene du har for ditt event.

Sigrid er en internasjonal sanger, låtskriver, produsent og komponist som har bemerket seg i både utland og hjemland. Hun har bakgrunn inn klassisk, jazz og musikal teater og har utdanning fra London innen utøvende pop musikk, noe som har gjort henne til en svært versatil sanger. Sigrid har en klar, vakker og uttrykksfull stemme og spesialiserer seg på akustiske oppdrag innen akustisk pop, jazz og klassisk, enten under vielse, som stemningsmusikk eller som kveldens høydepunkt. Hun er spesielt kjent for sin fremførelse av låter som ‘Make You Feel My Love’’, Sommernatt Ved Fjorden’ og ‘Solveigs Sang’. Fra å jobbe med norske artister som Kygo, Frøder og Amanda Tenfjord til internasjonale artister som Maverick Sabre og Crystal Fighters, har Sigrids stemme blitt å høre på mange innspillinger. Som låtskriver, produsent og komponist har Sigrid mottatt TONO-stipend og jobbet tett med filmbransjen i USA for å levere musikk til bla. Domenica Cameron-Scorsese's(datter av Martin Scorcese’s) første feature film ‘Almost Paris’. Hun har også lånt stemmen sin til flere spillefilmer. Tidligere kunder inkluderer: The Financial Times, Toyota, Southampton FC, The Thief Oslo og diverse andre internasjonale high end eventbyråer og har til sammen opptrådd på over 300 ulike eventer. Hun kan stille som solist med kuraterte backingtracks, i en akustisk duo med gitar(evt pianist) og som jazz trio(vokal, gitar, kontrabass). Via Bookd er Sigrid nå mulig å booke nasjonalt i Norge. Ta kontakt dersom du ønsker å snakke mer om planene du har for ditt event.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Konferanse
Sommerfest
Seminar
Firmafest
Event
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates