DJ

Rebelle Collective

Rebelle er et all-female DJ-kollektiv bestående av Louise, Anna og Sara, som ble etablert under pandemien og har siden gjenåpningen tatt Norge med storm. Rebelle er en sterk sjel i et mannsdominert miljø, som tør å stå imot strømmen, danse som om ingen ser på og å glemme janteloven. Rebellens motivasjon er å inkludere, inspirere og å skape rom for mangfold gjennom varierte og rytmiske sjangre.

I tillegg til å spille på klubbkonsepter på Oslo´s populære utesteder, har de også spilt både på Idyll og Slottsfjell festivalen​,​ premierefester for NRK​,​ de Nordiske Seriedagene​, Mela og for private aktører som OBOS, Fantefilm, Meny, JCP +++

Disse jentene vet å lage fest, få i gang stevningen og vite akkurat hva som treffer. Om du vill ha det lille extra til ditt event så er Rebelle Collective midt i blinken.

Rebelle er et all-female DJ-kollektiv bestående av Louise, Anna og Sara, som ble etablert under pandemien og har siden gjenåpningen tatt Norge med storm. Rebelle er en sterk sjel i et mannsdominert miljø, som tør å stå imot strømmen, danse som om ingen ser på og å glemme janteloven. Rebellens motivasjon er å inkludere, inspirere og å skape rom for mangfold gjennom varierte og rytmiske sjangre. I tillegg til å spille på klubbkonsepter på Oslo´s populære utesteder, har de også spilt både på Idyll og Slottsfjell festivalen​,​ premierefester for NRK​,​ de Nordiske Seriedagene​, Mela og for private aktører som OBOS, Fantefilm, Meny, JCP +++ Disse jentene vet å lage fest, få i gang stevningen og vite akkurat hva som treffer. Om du vill ha det lille extra til ditt event så er Rebelle Collective midt i blinken.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates