DJ

Rebbestad

Om du er på jakt etter en allsidig DJ med ferdighetene til å "lese" publikum fortløpende gjennom kvelden har du kommet til rett sted! Rebbestad er en solid «all-around» DJ som behersker de fleste musikksjangre og som alltid lager god stemning uansett alder eller interesser!

Nettopp det å skape stemning er det Rebbestad lever for og med over 10 års erfaring som DJ har han skapt uforglemmelige øyeblikk landet over fra sin posisjon bak miksepulten. Rebbestad har spilt på alt fra eventer​,​ bryllup​,​ festivaler og har reist landet rundt som DJ på diverse utesteder og arrangementer. Rebbestad har varmet opp og delt scene med kjente artister som Keiino, Vidar Villa og Chris Holsten for å nevne noen.

Om det ikke var tydelig nok; er du på jakt etter en DJ til ditt neste event​,​ bryllup​,​ sommerfest​,​ kick-off eller et annet arrangement er Rebbestad et sikkert kort for en livlig kveld! Med hans åpne innstilling til dine, og gjestenes ønsker, er du sikret en kveld som gir solid stemning og som fyller dansegulvet kvelden gjennom.

Om du er på jakt etter en allsidig DJ med ferdighetene til å "lese" publikum fortløpende gjennom kvelden har du kommet til rett sted! Rebbestad er en solid «all-around» DJ som behersker de fleste musikksjangre og som alltid lager god stemning uansett alder eller interesser! Nettopp det å skape stemning er det Rebbestad lever for og med over 10 års erfaring som DJ har han skapt uforglemmelige øyeblikk landet over fra sin posisjon bak miksepulten. Rebbestad har spilt på alt fra eventer​,​ bryllup​,​ festivaler og har reist landet rundt som DJ på diverse utesteder og arrangementer. Rebbestad har varmet opp og delt scene med kjente artister som Keiino, Vidar Villa og Chris Holsten for å nevne noen. Om det ikke var tydelig nok; er du på jakt etter en DJ til ditt neste event​,​ bryllup​,​ sommerfest​,​ kick-off eller et annet arrangement er Rebbestad et sikkert kort for en livlig kveld! Med hans åpne innstilling til dine, og gjestenes ønsker, er du sikret en kveld som gir solid stemning og som fyller dansegulvet kvelden gjennom.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Konsert
Oktoberfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Bergen
Sogn og Fjordane
Vestfold
Buskerud
Telemark
Hedmark
Oppland
Rogaland
Hordaland
Aust-Agder
Vest-Agder
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates