Soloartist, Band

Raine St. Frank

Raine St. Frank (dem) har en egen evne til å treffe melankolien i deg fra første tone. Lydbildet springer seg fra Dido på tidlig 2000-tall til Billie Eilish’ mystiske mørke toner, og gjør det hele i et smart og dynamisk poplandskap, med innspill fra rnb og hip hop på produksjonssiden. Dark pop er underbyggende deres univers.

Deres debut var live-videoen «All I Want» - Kodaline våren 2022 som fikk omtale i ballade.no og høsten 2022 var hennes singledebut "Where Do We Go" som fikk editorial på Spotify i "Slow Down".

Våren 2023 kom "Solitude" som har hentet listeplasseringer på ALT og Indielista hos Spotify, før ''Freaking Me Out'' kom ut samme høst med gode strømmetall. Siste låt ut foreløpig er ''Growing Pains'' som ble sluppet i februar 2024.

Raine St. Frank (dem) har en egen evne til å treffe melankolien i deg fra første tone. Lydbildet springer seg fra Dido på tidlig 2000-tall til Billie Eilish’ mystiske mørke toner, og gjør det hele i et smart og dynamisk poplandskap, med innspill fra rnb og hip hop på produksjonssiden. Dark pop er underbyggende deres univers. Deres debut var live-videoen «All I Want» - Kodaline våren 2022 som fikk omtale i ballade.no og høsten 2022 var hennes singledebut "Where Do We Go" som fikk editorial på Spotify i "Slow Down". Våren 2023 kom "Solitude" som har hentet listeplasseringer på ALT og Indielista hos Spotify, før ''Freaking Me Out'' kom ut samme høst med gode strømmetall. Siste låt ut foreløpig er ''Growing Pains'' som ble sluppet i februar 2024.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Firmafest
Festival
Event
Lanseringsfest
Sommerfest
Konferanse
Begravelse
Bryllup i kirke
Seminar
Konsert
Lokasjon
Oslo
Akershus
Buskerud
Vestfold
Oppland
Hedmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates