Foredragsholder, Soloartist, Konferansier, Komiker

Petter Haga // Slam Dunk

Petter Haga er en entertainer helt utenom det vanlige. Han er sivilingeniør fra Indøk NTNU, droppet lukrativ konsulentjobb i BCG for egen startup, har over 20 millioner streams som artisten Slam Dunk, og har vært på Top 50 på Spotify med hit’en Mango IPA.

Petter er en unik foredragsholder, konferansier, artist og komiker. Han setter seg alltid godt inn i hvem kunden er, og bruker sin brede erfaring og tilstedeværelse på scenen til å fange ethvert publikum.

I foredraget Veien til Flaks forteller Petter på humoristisk og inspirerende vis hvordan han har gått fra sivilingeniør fra NTNU til Top 50-artist og å holde konserter for tusenvis av mennesker.

I tillegg er Petter kjent for humoristiske videoer på sosiale medier med millioner av visninger, som “Do you know how much this cost in Norway?” om nordmenn i syden, og “Festkomitéen” om hvor altoppslukende det kan være å arrangere jobbens julebord. Dette tar han med i sceneunderholdningen sin.

Om dere ønsker inspirerende, morsom og intellektuell underholdning, så er Petter rett mann!

Petter Haga er en entertainer helt utenom det vanlige. Han er sivilingeniør fra Indøk NTNU, droppet lukrativ konsulentjobb i BCG for egen startup, har over 20 millioner streams som artisten Slam Dunk, og har vært på Top 50 på Spotify med hit’en Mango IPA. Petter er en unik foredragsholder, konferansier, artist og komiker. Han setter seg alltid godt inn i hvem kunden er, og bruker sin brede erfaring og tilstedeværelse på scenen til å fange ethvert publikum. I foredraget Veien til Flaks forteller Petter på humoristisk og inspirerende vis hvordan han har gått fra sivilingeniør fra NTNU til Top 50-artist og å holde konserter for tusenvis av mennesker. I tillegg er Petter kjent for humoristiske videoer på sosiale medier med millioner av visninger, som “Do you know how much this cost in Norway?” om nordmenn i syden, og “Festkomitéen” om hvor altoppslukende det kan være å arrangere jobbens julebord. Dette tar han med i sceneunderholdningen sin. Om dere ønsker inspirerende, morsom og intellektuell underholdning, så er Petter rett mann!

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Julebord
Konferanse
Konsert
Fest
Sommerfest
Festival
Firmafest
Seminar
Bryllupsfest
Event
Lanseringsfest
Oktoberfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Rogaland
Vest-Agder
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates