Band

Oslo Swingers Club

Denne joviale jazzkvintetten tar lekenhet på ramme alvor. Oslo Swingers Club spiller energisk string swing inspirert av musikken som herjet på 20- og 30-tallet.

Med rytmer det ryker av og henrivende entusiasme er gjengen med den smittende spillegleden ute etter å spre jazzbasillen til folket, én synkopering av gangen. Det skorter heller ikke på spirituell stimuli når bandet loser deg gjennom deres humoristiske, men tankevekkende låter.

Takket være deres umettelige spillelyst har de opptrådt på alt fra de bruneste buler til de smukkeste scener i inn- og utland. Denne gjengen har vært ute en vinternatt før, og har en røverhistorie eller to på lur.

Denne joviale jazzkvintetten tar lekenhet på ramme alvor. Oslo Swingers Club spiller energisk string swing inspirert av musikken som herjet på 20- og 30-tallet. Med rytmer det ryker av og henrivende entusiasme er gjengen med den smittende spillegleden ute etter å spre jazzbasillen til folket, én synkopering av gangen. Det skorter heller ikke på spirituell stimuli når bandet loser deg gjennom deres humoristiske, men tankevekkende låter. Takket være deres umettelige spillelyst har de opptrådt på alt fra de bruneste buler til de smukkeste scener i inn- og utland. Denne gjengen har vært ute en vinternatt før, og har en røverhistorie eller to på lur.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Julebord
Konferanse
Konsert
Bryllupsfest
Event
Festival
Firmafest
Fest
Sommerfest
Oktoberfest
Lanseringsfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Oslo
Akershus
Vestfold
Buskerud
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates