Andre

Oslo Hit Ensemble

Oslo Hit Ensemble består av 20 profesjonelle og semi-profesjonelle vokalister som synger popmusikk, både klassikere og nyere hits, og er kjent for alt fra fengslende korarrangementer til dansegulvstemning.

Vi har et bredt repertoar fra norske og internasjonale artister, og kan også skreddersy repertoar etter avtale med dere. Vi kan tilby fullt kor eller mindre grupper, som artist eller som korister i deres musikalske sammensetning, og med enkelt akkompagnement eller full bandproduksjon.

Siden oppstarten i 2013 har vi markert oss som et av Norges mest spennende popkor. I tillegg til å arrangere våre egne årlige konserter på Parkteatret og andre scener i Oslo, har vi opparbeidet bred erfaring innen ulike eventer. Vi har blant annet deltatt på arrangementer i det private næringsliv, på diverse TV-produksjoner med NRK og samarbeidet med artister som Cezinando, Thomas Dybdahl, Josh Groban, Adam Douglas, Bendik og Marthe Wang.

Kanskje du vil samarbeide med oss?

Oslo Hit Ensemble består av 20 profesjonelle og semi-profesjonelle vokalister som synger popmusikk, både klassikere og nyere hits, og er kjent for alt fra fengslende korarrangementer til dansegulvstemning. Vi har et bredt repertoar fra norske og internasjonale artister, og kan også skreddersy repertoar etter avtale med dere. Vi kan tilby fullt kor eller mindre grupper, som artist eller som korister i deres musikalske sammensetning, og med enkelt akkompagnement eller full bandproduksjon. Siden oppstarten i 2013 har vi markert oss som et av Norges mest spennende popkor. I tillegg til å arrangere våre egne årlige konserter på Parkteatret og andre scener i Oslo, har vi opparbeidet bred erfaring innen ulike eventer. Vi har blant annet deltatt på arrangementer i det private næringsliv, på diverse TV-produksjoner med NRK og samarbeidet med artister som Cezinando, Thomas Dybdahl, Josh Groban, Adam Douglas, Bendik og Marthe Wang. Kanskje du vil samarbeide med oss?

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Bryllup i kirke
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates