Magiker

Ole Skellington

De fleste gutter har fått et tryllesett til bursdagen når de var yngre. Ole var en av de som aldri sluttet, og har fortsatt å trylle siden.

I 2010 flyttet han til Oslo og hvor han har bosatt seg. Han har over 200 trylleoppdrag i innland og utland for små og store kunder under beltet.

Ole har gjort suksess på arrangementer med sin avslappede og gledesspredende stil. Han har det like gøy som gjestene han underholder! Med sosiale antenner på plass blender han komfortabelt inn i gruppene med en evne til å løfte stemningen i alle settinger!

- Gjør utrolige mirakler i dine egne hender

- Genuin relasjon med gjestene

- Moderne og underholdende magi

- Uhøytidelig og gledespredende

De fleste gutter har fått et tryllesett til bursdagen når de var yngre. Ole var en av de som aldri sluttet, og har fortsatt å trylle siden. I 2010 flyttet han til Oslo og hvor han har bosatt seg. Han har over 200 trylleoppdrag i innland og utland for små og store kunder under beltet. Ole har gjort suksess på arrangementer med sin avslappede og gledesspredende stil. Han har det like gøy som gjestene han underholder! Med sosiale antenner på plass blender han komfortabelt inn i gruppene med en evne til å løfte stemningen i alle settinger! - Gjør utrolige mirakler i dine egne hender - Genuin relasjon med gjestene - Moderne og underholdende magi - Uhøytidelig og gledespredende

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Barneselskap
Fest
Event
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Bryllupsfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates