Band

Northern Followers

6 mann med base i Oslo, Kolbotn og Ski, med en kjærlighet for irsk musikk og god stemning. Med seg har de låter fra det irske skattkammeret, med artister som Dubliners, Waterboys, The Pogues, Van Morrison og flere. Meget godt egnet for festlige kvelder med god stemning. Allsang er nærmest en garanti!

Besetningen er per dags dato gitar, bass, mandolin, tinnfløyte/munnspill, fele og trekkspill. Innenfor den irske trad-musikken er repertoaret fleksibelt og kan justeres på ut ifra hvor langt det ønskes.

6 mann med base i Oslo, Kolbotn og Ski, med en kjærlighet for irsk musikk og god stemning. Med seg har de låter fra det irske skattkammeret, med artister som Dubliners, Waterboys, The Pogues, Van Morrison og flere. Meget godt egnet for festlige kvelder med god stemning. Allsang er nærmest en garanti! Besetningen er per dags dato gitar, bass, mandolin, tinnfløyte/munnspill, fele og trekkspill. Innenfor den irske trad-musikken er repertoaret fleksibelt og kan justeres på ut ifra hvor langt det ønskes.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Seminar
Firmafest
Event
Bryllupsfest
Fest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Vestfold
Telemark
Buskerud
Hedmark
Oppland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates