DJ

MISS FUSION

Louise (Miss Fusion) er 1/3 fra den ettertraktede DJ trioen Rebelle Collective.

Det er viktig for Louise å skape god stemning ved og spille musikk som er inkluderende, vennlig og skaper en god atmosfære.

Louise er kjent for sin allsidige stil, good vibes og musikk som tilpasses til kundens ønske.

Sammen Rebelle Collective har hun bl.a. spilt på Idyll og Slottsfjell festivalen, premiere fester for NRK P3, Nordiske Seriedagene, By:Larm, Oslo World, Politiske landsmøter, offisielle pride after party, og for private aktører som OBOS, Meny, Fantefilm, JCP ++ Louise har også holdt/holder faste konsepter, klubbkvelder og afterwoork rundt på mange av Oslo´s mest kjente utesteder, restauranter, barer og hoteller. Tillegg til private eventer som bryllup, bursdagsfester og konfirmasjoner.

Louise (Miss Fusion) er 1/3 fra den ettertraktede DJ trioen Rebelle Collective. Det er viktig for Louise å skape god stemning ved og spille musikk som er inkluderende, vennlig og skaper en god atmosfære. Louise er kjent for sin allsidige stil, good vibes og musikk som tilpasses til kundens ønske. Sammen Rebelle Collective har hun bl.a. spilt på Idyll og Slottsfjell festivalen, premiere fester for NRK P3, Nordiske Seriedagene, By:Larm, Oslo World, Politiske landsmøter, offisielle pride after party, og for private aktører som OBOS, Meny, Fantefilm, JCP ++ Louise har også holdt/holder faste konsepter, klubbkvelder og afterwoork rundt på mange av Oslo´s mest kjente utesteder, restauranter, barer og hoteller. Tillegg til private eventer som bryllup, bursdagsfester og konfirmasjoner.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Aust-Agder
Vest-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates