Komiker, Konferansier

Mert Arslan

Mert Arslan er en 21 år gammel komiker som har drevet med standup siden han var 17 år gammel og har siden den gang opptrådt på de fleste scenene i Norge. Han har bred erfaring fra TV, radio, manusarbeid og skuespill.

Mert har vært en del av det prisvinnende TV-programmet "Latterlig Politikk" under Gullruten. Du kan også høre ham på podcastene til "Fladseth", laget av Henrik Fladseth, som inkluderer "Silkebækken Tar Kvelden" og "Lekekassa" på P3. Nesten daglig står han på scenen sammen med etablerte, kjente eller helt nye og ferske komikere. Han driver også sitt eget konsept på Salt og er å høre på Radio Nova hver fredag.

Mert Arslan er en 21 år gammel komiker som har drevet med standup siden han var 17 år gammel og har siden den gang opptrådt på de fleste scenene i Norge. Han har bred erfaring fra TV, radio, manusarbeid og skuespill. Mert har vært en del av det prisvinnende TV-programmet "Latterlig Politikk" under Gullruten. Du kan også høre ham på podcastene til "Fladseth", laget av Henrik Fladseth, som inkluderer "Silkebækken Tar Kvelden" og "Lekekassa" på P3. Nesten daglig står han på scenen sammen med etablerte, kjente eller helt nye og ferske komikere. Han driver også sitt eget konsept på Salt og er å høre på Radio Nova hver fredag.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Festival
Firmafest
Event
Julebord
Sommerfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates