Soloartist

MAS

MAS har på kort tid rukket å etablere sitt sound og bli lagt merke til i musikknorge. Store deler av 2021 ble tilbrakt i studio og mye ny musikk ble skrevet. Dette resulterte i både listing på P3 / P3X / MP3 og varme omtaler i NRK og 730.no.

Nykommeren MAS er en artist som har hatt en oppvekst litt utenom det vanlige og har gjennom de tunge tidene laget musikk som en terapi og utløp for vonde følelser. I 2019 tok 26-åringen steget og bestemte seg for å forsøke å gjøre musikken til en karriere. MAS lever i et landskap preget av tunge urbane beats med sårbare temaer og energiske hooks. Tekstene har ofte rot i egen levde erfaringer men kan allikevel være lette å relatere til.

MAS har på kort tid rukket å etablere sitt sound og bli lagt merke til i musikknorge. Store deler av 2021 ble tilbrakt i studio og mye ny musikk ble skrevet. Dette resulterte i både listing på P3 / P3X / MP3 og varme omtaler i NRK og 730.no. Nykommeren MAS er en artist som har hatt en oppvekst litt utenom det vanlige og har gjennom de tunge tidene laget musikk som en terapi og utløp for vonde følelser. I 2019 tok 26-åringen steget og bestemte seg for å forsøke å gjøre musikken til en karriere. MAS lever i et landskap preget av tunge urbane beats med sårbare temaer og energiske hooks. Tekstene har ofte rot i egen levde erfaringer men kan allikevel være lette å relatere til.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Konsert
Fest
Festival
Event
Sommerfest
Oktoberfest
Seminar
Bryllupsfest
Konferanse
Julebord
Firmafest
Lanseringsfest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Nordland
Troms
Finnmark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Hedmark
Oppland
Buskerud
Telemark
Vestfold
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates