Komiker, Foredragsholder

Marius Thorkildsen

Marius er en standup-komiker og konferansier kjent fra NRK-serien Latter Live. Han er en komiker som er selvironisk, energisk, sjarmerende og alltid veldig morsom. Gjennom de siste åtte årene har han stått på det som er å stå på av scener i Norge. I tillegg opptrer han jevnlig på de største scenene i landet med stor suksess, blant annet Latter på Aker Brygge. Her spillte han i forestillingen "Julelatter" julen 2022, med over 10 000 besøkende publikummere.

Marius har også arbeidet med markedsføring og ledelse i mange år, og kan derfor lage både humoristiske og faglige foredrag om disse temaene.

Marius er en standup-komiker og konferansier kjent fra NRK-serien Latter Live. Han er en komiker som er selvironisk, energisk, sjarmerende og alltid veldig morsom. Gjennom de siste åtte årene har han stått på det som er å stå på av scener i Norge. I tillegg opptrer han jevnlig på de største scenene i landet med stor suksess, blant annet Latter på Aker Brygge. Her spillte han i forestillingen "Julelatter" julen 2022, med over 10 000 besøkende publikummere. Marius har også arbeidet med markedsføring og ledelse i mange år, og kan derfor lage både humoristiske og faglige foredrag om disse temaene.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Konferanse
Firmafest
Event
Bryllupsfest
Seminar
Julebord
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates