Soloartist, Instrumentalist

Marie Klåpbakken

Marie Klåpbakken er sanger, fiolinist og entertainer. Hun er en erfaren artist med en imponerende lang merittliste bak seg. Marie sin stemme varmer folkesjelen, og når dette toppes med et imponerende fiolinspill blir man bergtatt.

Marie har vært verden rundt med Telenor sitt kulturprogram, spilt 11 sesonger av TV2 suksessen «hver gang vi møtes», gjestet Beat for Beat, vært solist under militær tattoo i Oslo spektrum, sunget seg til finalen i Melodi Grand Prix med sangen «ta meg tilbake» og spilt med de fleste av norges aller største artister som f.eks på Vinnie sin tolkning av «sommerfuggel i vinterland». 2012 ga hun ut albumet framtida som høstet terningkast 5 fra landets fremste aviser og sangen hennes "pusterom" med Vinni som gjest har snart 1 million avspillinger på Spotify.

Det unike med Marie er at man kan skreddersy musikalske konsept rettet mot et arrangement. Marie kan opptre både alene, med DJ eller musikere. Mulighetene er mange.

Det som er helt sikkert er at Marie leverer hundre prosent på hvert eneste arrangement og skaper musikalske øyeblikk som blir lagt merke til.

Marie Klåpbakken er sanger, fiolinist og entertainer. Hun er en erfaren artist med en imponerende lang merittliste bak seg. Marie sin stemme varmer folkesjelen, og når dette toppes med et imponerende fiolinspill blir man bergtatt. Marie har vært verden rundt med Telenor sitt kulturprogram, spilt 11 sesonger av TV2 suksessen «hver gang vi møtes», gjestet Beat for Beat, vært solist under militær tattoo i Oslo spektrum, sunget seg til finalen i Melodi Grand Prix med sangen «ta meg tilbake» og spilt med de fleste av norges aller største artister som f.eks på Vinnie sin tolkning av «sommerfuggel i vinterland». 2012 ga hun ut albumet framtida som høstet terningkast 5 fra landets fremste aviser og sangen hennes "pusterom" med Vinni som gjest har snart 1 million avspillinger på Spotify. Det unike med Marie er at man kan skreddersy musikalske konsept rettet mot et arrangement. Marie kan opptre både alene, med DJ eller musikere. Mulighetene er mange. Det som er helt sikkert er at Marie leverer hundre prosent på hvert eneste arrangement og skaper musikalske øyeblikk som blir lagt merke til.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Firmafest
Festival
Event
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates