Instrumentalist, Band, Soloartist

Maria Quevedo

Maria er født i Madrid, Spania. Hun har studert en bachelor i utøvende cello ved

musikkakademiet i Rotterdam og en master i utøvende cello ved Norges Musikkhøgskole.

Hun har jobbet i 10 år som cellolærer og cellist i Rotterdam, Spania, Mosambik og Norge. Hun har spilt i flere orkestre, ensemble , kammermusikk grupper og

festivaler i Norge og hele Europa.

Hun har spilt blant annet i Festspillene Bergen, Ultima Festival, Only Connect Oslo. I tillegg har hun spilt på TV programmer "The Voice", "Stjernekamp" og "Idol". I 2019 spilte hun inn sangen "Lay by me" av Ruben Markussen som vant Spellemann pris "Årets låt".

Maria har en lang erfaring med å spille i ulike arrangementer og events, både solo og i grupper med et bredt repertoar innen klassisk musikk, pop, rock, jazz, latin, tango og folkemusikk.

Maria er født i Madrid, Spania. Hun har studert en bachelor i utøvende cello ved musikkakademiet i Rotterdam og en master i utøvende cello ved Norges Musikkhøgskole. Hun har jobbet i 10 år som cellolærer og cellist i Rotterdam, Spania, Mosambik og Norge. Hun har spilt i flere orkestre, ensemble , kammermusikk grupper og festivaler i Norge og hele Europa. Hun har spilt blant annet i Festspillene Bergen, Ultima Festival, Only Connect Oslo. I tillegg har hun spilt på TV programmer "The Voice", "Stjernekamp" og "Idol". I 2019 spilte hun inn sangen "Lay by me" av Ruben Markussen som vant Spellemann pris "Årets låt". Maria har en lang erfaring med å spille i ulike arrangementer og events, både solo og i grupper med et bredt repertoar innen klassisk musikk, pop, rock, jazz, latin, tango og folkemusikk.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Barneselskap
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Firmafest
Event
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Annet
Sommerfest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates