Soloartist

Mads Wighus

Mads Wighus er en artist med en mektig og fleksibel stemme som kan romme alle sjangere fra myke popballader til fullblods opera. Han har sunget på små og store scener i mange år og er en erfaren og publikumsvant artist. Han kan også være konferansier. Mads var med på The Voice i 2021 og gjør operaoppsetninger og konserter over hele Norge.

Mads skreddersyr et repertoar som passer til nettopp ditt arrangement, alt fra helaftens konserter til korte innslag i en event eller liknende. O Helga natt kan gjalle ut i salen så hele julebordet skjelver, eller Nessun Dorma får det til å dirre i sjelen og får tårene til å trille.

Ta kontakt for å finne din løsning, Mads er løsningsorientert og svarer raskt på alle forespørsler.

Mads Wighus er en artist med en mektig og fleksibel stemme som kan romme alle sjangere fra myke popballader til fullblods opera. Han har sunget på små og store scener i mange år og er en erfaren og publikumsvant artist. Han kan også være konferansier. Mads var med på The Voice i 2021 og gjør operaoppsetninger og konserter over hele Norge. Mads skreddersyr et repertoar som passer til nettopp ditt arrangement, alt fra helaftens konserter til korte innslag i en event eller liknende. O Helga natt kan gjalle ut i salen så hele julebordet skjelver, eller Nessun Dorma får det til å dirre i sjelen og får tårene til å trille. Ta kontakt for å finne din løsning, Mads er løsningsorientert og svarer raskt på alle forespørsler.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Event
Firmafest
Julebord
Konsert
Konferanse
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Buskerud
Vestfold
Telemark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates