DJ

MacKee

Som 1/3 av bandet KØDE har MacKee spilt Norge rundt med bandet sitt, og har mange års erfaring som DJ. Han har spilt på flere type arrangementer, som julebord for Schibsted, PWC og Kripos, og flere bryllup og afterski .

MacKee har en stor variasjon i katalogen sin som passer til enhver anledning. Han kan spille det som trengs til arrangementet, men trives best med alt fra kommers og allsang til house og disco.

I tillegg til DJ kan MacKee teames opp med Simon André som kan spille saxofon over Dj-settet og gi hele opplevelsen et løft.

Instagram: https://www.instagram.com/kodeklob/

Som 1/3 av bandet KØDE har MacKee spilt Norge rundt med bandet sitt, og har mange års erfaring som DJ. Han har spilt på flere type arrangementer, som julebord for Schibsted, PWC og Kripos, og flere bryllup og afterski . MacKee har en stor variasjon i katalogen sin som passer til enhver anledning. Han kan spille det som trengs til arrangementet, men trives best med alt fra kommers og allsang til house og disco. I tillegg til DJ kan MacKee teames opp med Simon André som kan spille saxofon over Dj-settet og gi hele opplevelsen et løft. Instagram: https://www.instagram.com/kodeklob/

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Event
Festival
Firmafest
Sommerfest
Oktoberfest
Lanseringsfest
Konsert
Julebord
Konferanse
Seminar
Bryllupsfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates