DJ

Liseo

Å vokse opp i en disco-glad familie med aner av samisk mystikk krysset med polsk vodka og trekkspill, har satt preg på Lise´s elektroniske feel og lekende beats.

Lise har en eklektisk musikksmak og har en forkjærlighet for mange sjangre. Som en kameleon blander hun seg naturlig inn i mange forskjellige steder og stiler. Hun velger intuitivt sanger mens hun spiller og har som mål å skape en stemning for publikum både å danse, ha det gøy og nyte viben. Sjangrene flyter fritt innenfor house, edm, disco og pop og før du visste ordet av det var du inne i en ny deilig danselåt….

Hun har erfaring med å spille alt fra klubber og barer til eventer i Asia og Europa. Erfaring fra store eventer for Dior, Hermes, Hennessy, Moet & Chandon, Tiffanys for å nevne noen.

Etter femten år i den vibrerende og eksentriske verdensmetropolen Shanghai hvor hun blant annet har jobbet som kreativ leder for EDM festivalen Budweiser Storm, har hun nå plantet beina igjen på norsk jord. For tiden er hun basert i Oslo hvor hun produserer musikk og jobber fulltid som Dj hvor hun blant annet har spilt/ spiller på Youngs, Storgata 26, Kulturhuset, Oslo streetfood, Salt, Sukkerbiten +++ og har residens på Teatro Terrasse.

Å vokse opp i en disco-glad familie med aner av samisk mystikk krysset med polsk vodka og trekkspill, har satt preg på Lise´s elektroniske feel og lekende beats. Lise har en eklektisk musikksmak og har en forkjærlighet for mange sjangre. Som en kameleon blander hun seg naturlig inn i mange forskjellige steder og stiler. Hun velger intuitivt sanger mens hun spiller og har som mål å skape en stemning for publikum både å danse, ha det gøy og nyte viben. Sjangrene flyter fritt innenfor house, edm, disco og pop og før du visste ordet av det var du inne i en ny deilig danselåt…. Hun har erfaring med å spille alt fra klubber og barer til eventer i Asia og Europa. Erfaring fra store eventer for Dior, Hermes, Hennessy, Moet & Chandon, Tiffanys for å nevne noen. Etter femten år i den vibrerende og eksentriske verdensmetropolen Shanghai hvor hun blant annet har jobbet som kreativ leder for EDM festivalen Budweiser Storm, har hun nå plantet beina igjen på norsk jord. For tiden er hun basert i Oslo hvor hun produserer musikk og jobber fulltid som Dj hvor hun blant annet har spilt/ spiller på Youngs, Storgata 26, Kulturhuset, Oslo streetfood, Salt, Sukkerbiten +++ og har residens på Teatro Terrasse.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Event
Sommerfest
Lanseringsfest
Firmafest
Festival
Fest
Konferanse
Julebord
Bryllupsfest
Konsert
Lokasjon
Oslo
Bergen
Troms
Finnmark
Rogaland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates