Konferansier, Foredragsholder, Magiker

Labib Malik

SPONTAN OG UFORSIGBAR,

LABIB MALIKS OPPTREDENER ER

EN BERG-OG-DAL-BANE FOR SINNET.

EN MESTER AV MENNESKESINNET

SOM AVSLØRER SINNETS DYPESTE HEMMELIGHETER

Møt Labib Malik – en unik mentalist som dykker inn i de dype og mystiske hjørnene av menneskesinnet. Med sitt karismatiske nærvær drar han publikum med seg på en uforglemmelig reise til en verden av gåtefulle illusjoner og intens begeistring.

ILLUSJONER SOM ELEKTRIFISERER

MER ENN BARE ET BLIKKFANG

LMs illusjoner er mer enn bare visuell magi. Han dedikerer tid til nøye å tilpasse hver opptreden til arrangementet, sørger for at hver illusjon er sømløs, og holder publikum på kanten av setet fra start til slutt.

10 Års Dedikasjon

Med over et tiår i feltet har Labib samlet en dyp innsikt i hvordan man fenger et publikum. Det han bringer til bordet er ikke bare overfladisk underholdning, men skreddersydde illusjoner som resonnerer med hver enkelt tilskuer.

Utsøkt Kundetilfredshet

Hans løfte? En begivenhet som gjester vil snakke om i lang tid etterpå. Labib investerer hjerte og sjel i hver opptreden, sikter mot å overgå forventninger, og skape varige minner som er vanskelige å viske ut.

SPONTAN OG UFORSIGBAR, LABIB MALIKS OPPTREDENER ER EN BERG-OG-DAL-BANE FOR SINNET. EN MESTER AV MENNESKESINNET SOM AVSLØRER SINNETS DYPESTE HEMMELIGHETER Møt Labib Malik – en unik mentalist som dykker inn i de dype og mystiske hjørnene av menneskesinnet. Med sitt karismatiske nærvær drar han publikum med seg på en uforglemmelig reise til en verden av gåtefulle illusjoner og intens begeistring. ILLUSJONER SOM ELEKTRIFISERER MER ENN BARE ET BLIKKFANG LMs illusjoner er mer enn bare visuell magi. Han dedikerer tid til nøye å tilpasse hver opptreden til arrangementet, sørger for at hver illusjon er sømløs, og holder publikum på kanten av setet fra start til slutt. 10 Års Dedikasjon Med over et tiår i feltet har Labib samlet en dyp innsikt i hvordan man fenger et publikum. Det han bringer til bordet er ikke bare overfladisk underholdning, men skreddersydde illusjoner som resonnerer med hver enkelt tilskuer. Utsøkt Kundetilfredshet Hans løfte? En begivenhet som gjester vil snakke om i lang tid etterpå. Labib investerer hjerte og sjel i hver opptreden, sikter mot å overgå forventninger, og skape varige minner som er vanskelige å viske ut.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Firmafest
Seminar
Sommerfest
Lanseringsfest
Konferanse
Julebord
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates