Soloartist, Konferansier

Kristin Minde

Kristin Minde er en sanger, pianist og musiker med base i Oslo med over 20 års erfaring. Hun har jobbet med konsert-produksjoner på eventer, TV-produksjoner, brylluper, begravelser og andre tilstelninger. Hun gjennomfører også egne turnéer og konserter med sitt soloprosjekt alene, eller sammen med sitt faste band.

Kristins elsker å formidle, og hennes konserter er preget av varm og lun stemning. Hun har samarbeidet med artister som Lars Bremnes, Trygve Skaug og Paul Hansen fra Vamp, Esbjörn Hazelius, Garness, Sissel Kyrkjebø for å nevne noen.

I tillegg til eget soloprosjekt, har Kristin bakgrunn som folkesanger fra Nordhordland og har blant annet hatt oppdrag for Norges representasjonsbolig og større eventer.

Hun har de siste årene laget flere forestillinger på oppdrag på Akershus musikkråd og Den kulturelle spaserstokken i ulike fylker i Norge der hun har portrettert flere andre kvinnelige artister som Monica Zetterlund, Nora Brockstedt, Karin Krogh for å nevne noen.

Kritikker:

"Dette var en fantastisk konsert! Publikum klappet, knipset, trampet takten og koste seg stort. Tror aldri noen har fått så mange godord etter en konsert. Håper de kommer igjen."

«Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger og ros for Kristins konsert; the best ever!!»

Eilif Bergan, Klosterøen Mandssangforening, Skien kirke

”Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.” - Avisen Østlendingen

Kristin Minde er en sanger, pianist og musiker med base i Oslo med over 20 års erfaring. Hun har jobbet med konsert-produksjoner på eventer, TV-produksjoner, brylluper, begravelser og andre tilstelninger. Hun gjennomfører også egne turnéer og konserter med sitt soloprosjekt alene, eller sammen med sitt faste band. Kristins elsker å formidle, og hennes konserter er preget av varm og lun stemning. Hun har samarbeidet med artister som Lars Bremnes, Trygve Skaug og Paul Hansen fra Vamp, Esbjörn Hazelius, Garness, Sissel Kyrkjebø for å nevne noen. I tillegg til eget soloprosjekt, har Kristin bakgrunn som folkesanger fra Nordhordland og har blant annet hatt oppdrag for Norges representasjonsbolig og større eventer. Hun har de siste årene laget flere forestillinger på oppdrag på Akershus musikkråd og Den kulturelle spaserstokken i ulike fylker i Norge der hun har portrettert flere andre kvinnelige artister som Monica Zetterlund, Nora Brockstedt, Karin Krogh for å nevne noen. Kritikker: "Dette var en fantastisk konsert! Publikum klappet, knipset, trampet takten og koste seg stort. Tror aldri noen har fått så mange godord etter en konsert. Håper de kommer igjen." «Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger og ros for Kristins konsert; the best ever!!» Eilif Bergan, Klosterøen Mandssangforening, Skien kirke ”Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.” - Avisen Østlendingen

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Festival
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates