Soloartist, Band, DJ

Kristian Fabrizio

Garanterer god stemning!

Med utspring fra Honduras og Oslo, og med mange års erfaring som musiker - vet Kristian Fabrizio godt hva som må til for å lage en kveld du sent vil glemme.

Sammen med sin faste DJ, blander han beats fra DJ-settet med guitar, vokal og flere perkusive instrumenter, noe som gjør konsertopplevelsen unik og energisk.

Fabrizio har et tett samarbeid med dansegruppen Bora Brasil. Dette gjør at han kan gi deg en helhetlig opplevelse hvor dans, latinske rytmer og allsang blir noen av hovedingrediensene.

Sagt om Kristian Fabrizio:

"Kristian Fabrizio har opptrådt utrolig profesjonelt under alle våre arrangementer. Musikken hans har blitt tatt godt imot gang på gang av vårt publikum og det har krydret konseptet ParisLatino på en utrolig positiv måte.

- Marcos Flores, CEO Paris Latino Norway

"Har fått gleden av å høre Fabrizio ved flere ulike anledninger. Han har en egen evne til å engasjere sitt publikum gjennom høy tilstedeværelse og musikalitet."

- Trude Børstad, HR-sjef ULNA Barnehagene.

"Fabrizio Latin Trio besitter en sjelden, unorsk karisma som lett skaper feststemning. Enten om arrangementet er stort, eller om man ønsker å lage en intim atmosfære med akustiske instrumenter"

- Hege Horsberg, tidligere salgsdirektør Eniro Norge.

Garanterer god stemning! Med utspring fra Honduras og Oslo, og med mange års erfaring som musiker - vet Kristian Fabrizio godt hva som må til for å lage en kveld du sent vil glemme. Sammen med sin faste DJ, blander han beats fra DJ-settet med guitar, vokal og flere perkusive instrumenter, noe som gjør konsertopplevelsen unik og energisk. Fabrizio har et tett samarbeid med dansegruppen Bora Brasil. Dette gjør at han kan gi deg en helhetlig opplevelse hvor dans, latinske rytmer og allsang blir noen av hovedingrediensene. Sagt om Kristian Fabrizio: "Kristian Fabrizio har opptrådt utrolig profesjonelt under alle våre arrangementer. Musikken hans har blitt tatt godt imot gang på gang av vårt publikum og det har krydret konseptet ParisLatino på en utrolig positiv måte. - Marcos Flores, CEO Paris Latino Norway "Har fått gleden av å høre Fabrizio ved flere ulike anledninger. Han har en egen evne til å engasjere sitt publikum gjennom høy tilstedeværelse og musikalitet." - Trude Børstad, HR-sjef ULNA Barnehagene. "Fabrizio Latin Trio besitter en sjelden, unorsk karisma som lett skaper feststemning. Enten om arrangementet er stort, eller om man ønsker å lage en intim atmosfære med akustiske instrumenter" - Hege Horsberg, tidligere salgsdirektør Eniro Norge.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Bryllup i kirke
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Telemark
Vestfold
Buskerud
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates