Band

Klubb 7

Klubb 7 er en septett med en felles kjærlighet for svingende jazz, bestående av sju av Trondheims mest aktive jazzmusikere.

Vårt repertoar er satt sammen for å skape fot og god stemning med spilleglede og godt humør i sentrum. Klubb 7 har et variert uttrykk og kan smelle til med svingende storbandlåter, bouncy dansemusikk, hardtslående 60-talls jazz så vel som vakre ballader. Instrumentalt eller med vokalist.

Klubb7 består av:

- Jan Ivar Kinn Ekroll - trompet og vokal

- Erlend Vangen Kongtorp - saxofoner

- Alexander Dellerhagen - saxofoner & bassklarinett

- Jørgen Bjelkerud - trombone

- Amund Totland - gitar

- David Anderson - bass

- Bjørn André Syverinsen - trommer

Klubb 7 er en septett med en felles kjærlighet for svingende jazz, bestående av sju av Trondheims mest aktive jazzmusikere. Vårt repertoar er satt sammen for å skape fot og god stemning med spilleglede og godt humør i sentrum. Klubb 7 har et variert uttrykk og kan smelle til med svingende storbandlåter, bouncy dansemusikk, hardtslående 60-talls jazz så vel som vakre ballader. Instrumentalt eller med vokalist. Klubb7 består av: - Jan Ivar Kinn Ekroll - trompet og vokal - Erlend Vangen Kongtorp - saxofoner - Alexander Dellerhagen - saxofoner & bassklarinett - Jørgen Bjelkerud - trombone - Amund Totland - gitar - David Anderson - bass - Bjørn André Syverinsen - trommer

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates