Soloartist, Instrumentalist

Kirsti Hille

Solist og Første-fiolinist som tar el-fiolin til neste nivå. Kirsti bergtar publikum med evnene sine og spiller alt mulig fra klassisk til moderne hits. Bach, Vivaldi, Mozart, Coldplay, Aha, Blackpink, Lady Gaga, Imgagine Dragons, Billie Eilish, Alicia Keys.. Book Kirsti for en helt annerledes, variert og minneverdig opplevelse.

Kirsti er en helt enestående fiolinist og kan by på et skreddersydd og variert underholdningsprogram som garantert kommer til å fengsle og gi publikum en minnerik opplevelse. Kirsti har spilt som førstefiolinist og konsertmester i Operaen, konsertmester og solist hos GTO Orkester Mexico, leder av andre fiolinistgruppe i Komische Opera Berlin, Assistent Konsertmester og førstefiolinist i Camerata Salzburg, yngste fiolinist i Gewandhausorchester Leipzig for å nevne noe. Dette er en musiker på toppnivå hvor prestasjon og utførelse taler for seg. Nå har Kirsti fokusert talentet sitt på å lage et show som består av både klassiske og moderne høydepunkter innen musikk. Her får du både trøkk, stemning, bass, rytmer samt herlige, melodiske toner. Sjekk ut videoer for å få et inntrykk av hennes helt unike program og hva du kan forvente som kunde.

Solist og Første-fiolinist som tar el-fiolin til neste nivå. Kirsti bergtar publikum med evnene sine og spiller alt mulig fra klassisk til moderne hits. Bach, Vivaldi, Mozart, Coldplay, Aha, Blackpink, Lady Gaga, Imgagine Dragons, Billie Eilish, Alicia Keys.. Book Kirsti for en helt annerledes, variert og minneverdig opplevelse. Kirsti er en helt enestående fiolinist og kan by på et skreddersydd og variert underholdningsprogram som garantert kommer til å fengsle og gi publikum en minnerik opplevelse. Kirsti har spilt som førstefiolinist og konsertmester i Operaen, konsertmester og solist hos GTO Orkester Mexico, leder av andre fiolinistgruppe i Komische Opera Berlin, Assistent Konsertmester og førstefiolinist i Camerata Salzburg, yngste fiolinist i Gewandhausorchester Leipzig for å nevne noe. Dette er en musiker på toppnivå hvor prestasjon og utførelse taler for seg. Nå har Kirsti fokusert talentet sitt på å lage et show som består av både klassiske og moderne høydepunkter innen musikk. Her får du både trøkk, stemning, bass, rytmer samt herlige, melodiske toner. Sjekk ut videoer for å få et inntrykk av hennes helt unike program og hva du kan forvente som kunde.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Barneselskap
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Firmafest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Vestfold
Telemark
Hedmark
Oppland
Buskerud
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates