Komiker, Konferansier

Joachim Skage

Joachim startet som standupkomiker i 2005, og har gjort over 1500 opptredener, vært på turne med eget soloshow, er daglig leder i Norges største standupklubb og 2021 hadde han ide og var serieskaper for TV2 serien «Julestjerna» med blant andre Odin Waage og Dennis Storhøi.

REFERANSER

Joachim var relevant innenfor bedriften og miljøet rundt de ansatte, noe vi har fått mange positive tilbakemeldinger på. Han byr mye på seg selv, noe vi satt stor pris på. Et fantastisk alternativ til underholdning på julebord. Anbefales på det sterkeste!

OSLO SPEKTRUM

Utrolig morsomt! Jeg har vært så heldig og oppleve Joachim to ganger, ved to forskjellige julebord. To ganske så ulike bedrifter, men han skuffet ikke! Han får latteren i gang med tilrettelagt materialet. Kommer alltid forberedt og ber alltid om møte i forkant for å bli kjent med «publikum/bedriften».

Joachim er morsom og vi anbefaler han på det sterkeste.

FYLKESMANNEN I OSLO OG AKERSHUS

Joachim var svært godt forberedt og han engasjerte alle med kommentarer som traff rett på spiker'n og fikk oss til å le høyt av oss selv og vår egen (av og til litt sære...) bedriftskultur!

GE HEALTCARE

Vi engasjerte Joachim for å gi årets julebord et humoristisk løft. Han forberedte oppgaven med grundighet og interesse. Med innlevelse og spirit leverte han et innslag som hadde mange gode og relevante poeng. Han hadde forstått mange av våre interne "triggere".

Vi gir Joachim våre beste anbefalinger.

SAS INSTITUTE

Jeg er ekstra imponert over at Joachim tok seg tid til å få informasjon om selskapet for å lage persontilpassede vitser.

Han klarte å lage noen virkelig latterkuler utover kvelden og tok seg tid til å delta på dagtid for å innhente persontilpasset innhold før han holdt show på kvelden.

Veldig fornøyd!

VIEW Group

Joachim startet som standupkomiker i 2005, og har gjort over 1500 opptredener, vært på turne med eget soloshow, er daglig leder i Norges største standupklubb og 2021 hadde han ide og var serieskaper for TV2 serien «Julestjerna» med blant andre Odin Waage og Dennis Storhøi. REFERANSER Joachim var relevant innenfor bedriften og miljøet rundt de ansatte, noe vi har fått mange positive tilbakemeldinger på. Han byr mye på seg selv, noe vi satt stor pris på. Et fantastisk alternativ til underholdning på julebord. Anbefales på det sterkeste! OSLO SPEKTRUM Utrolig morsomt! Jeg har vært så heldig og oppleve Joachim to ganger, ved to forskjellige julebord. To ganske så ulike bedrifter, men han skuffet ikke! Han får latteren i gang med tilrettelagt materialet. Kommer alltid forberedt og ber alltid om møte i forkant for å bli kjent med «publikum/bedriften». Joachim er morsom og vi anbefaler han på det sterkeste. FYLKESMANNEN I OSLO OG AKERSHUS Joachim var svært godt forberedt og han engasjerte alle med kommentarer som traff rett på spiker'n og fikk oss til å le høyt av oss selv og vår egen (av og til litt sære...) bedriftskultur! GE HEALTCARE Vi engasjerte Joachim for å gi årets julebord et humoristisk løft. Han forberedte oppgaven med grundighet og interesse. Med innlevelse og spirit leverte han et innslag som hadde mange gode og relevante poeng. Han hadde forstått mange av våre interne "triggere". Vi gir Joachim våre beste anbefalinger. SAS INSTITUTE Jeg er ekstra imponert over at Joachim tok seg tid til å få informasjon om selskapet for å lage persontilpassede vitser. Han klarte å lage noen virkelig latterkuler utover kvelden og tok seg tid til å delta på dagtid for å innhente persontilpasset innhold før han holdt show på kvelden. Veldig fornøyd! VIEW Group

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Event
Festival
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Firmafest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates