Soloartist, Band

JANiNA

JANiNA er en duo som leverer variert musikk, vakker vokal og et repertoar som kan tilpasses de fleste anledninger. De byr på en blanding av egen original musikk og coverlåter hovedsaklig i sjangrene poprock, rock og country. Musikken tilpasses anledning, alt fra små eventer til bryllup, fest og festival.

Nina har lang erfaring som vokalist. Hun var korist og solist i TenSing kor som barn og ungdom, og har siden vært solist i bryllup, begravelser og eventer, frontvokalist i coverbandet EVO Partyduo og nå vokalist og låtskriver i duoen JANiNA.

Hun har en særegen stemme og dynamisk vokal som leker seg med alt fra det vakre og sarte til mer rocka powerhouse.

Jan var tidligere låtskriver, vokalist og gitarist i et hardcore band, men har de siste årene funnet roen som gitarist og låtskriver for JANiNA. Han setter sitt eget preg på musikken med sitt gitarspill og komponerer mye av instrumentalene.

JANiNA kan levere alt fra rolige akustiske sett med hovedsaklig vokal og gitar til full trøkk med egenproduserte backinger. Egen PA og alt av utstyr for en god lydopplevelse medbringes ved behov.

JANiNA har skrevet, produsert og sluppet original musikk som er å finne på alle strømmingstjenester. De har siden de startet i 2018 også spilt i bryllup, begravelse, fester, eventer og festival.

Duoen gleder seg til å levere ektefølt musikk fra hjertet skreddersydd ditt behov og anledning.

JANiNA er en duo som leverer variert musikk, vakker vokal og et repertoar som kan tilpasses de fleste anledninger. De byr på en blanding av egen original musikk og coverlåter hovedsaklig i sjangrene poprock, rock og country. Musikken tilpasses anledning, alt fra små eventer til bryllup, fest og festival. Nina har lang erfaring som vokalist. Hun var korist og solist i TenSing kor som barn og ungdom, og har siden vært solist i bryllup, begravelser og eventer, frontvokalist i coverbandet EVO Partyduo og nå vokalist og låtskriver i duoen JANiNA. Hun har en særegen stemme og dynamisk vokal som leker seg med alt fra det vakre og sarte til mer rocka powerhouse. Jan var tidligere låtskriver, vokalist og gitarist i et hardcore band, men har de siste årene funnet roen som gitarist og låtskriver for JANiNA. Han setter sitt eget preg på musikken med sitt gitarspill og komponerer mye av instrumentalene. JANiNA kan levere alt fra rolige akustiske sett med hovedsaklig vokal og gitar til full trøkk med egenproduserte backinger. Egen PA og alt av utstyr for en god lydopplevelse medbringes ved behov. JANiNA har skrevet, produsert og sluppet original musikk som er å finne på alle strømmingstjenester. De har siden de startet i 2018 også spilt i bryllup, begravelse, fester, eventer og festival. Duoen gleder seg til å levere ektefølt musikk fra hjertet skreddersydd ditt behov og anledning.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Begravelse
Lokasjon
Akershus
Oslo
Vestfold
Buskerud
Hedmark
Oppland
Telemark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates