DJ

Isra Doski

Helt siden Isra var ung har hun elsket musikk, og i 2017 tok hun steget ut og begynte å dele musikkgleden sin med andre. Siden den gang har hun spilt på utallige arrangementer, klubber og tilstelninger. Med sin unike blanding av house, lounge, EDM, RnB, pop, reggaeton og afrobeat får hun publikum til å danse og glemme alt annet!

Isra formidler musikken hun spiller med stor glede, og det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet og la seg rive med på dansegulvet når Isra Doski står bak DJ-spakene.

Helt siden Isra var ung har hun elsket musikk, og i 2017 tok hun steget ut og begynte å dele musikkgleden sin med andre. Siden den gang har hun spilt på utallige arrangementer, klubber og tilstelninger. Med sin unike blanding av house, lounge, EDM, RnB, pop, reggaeton og afrobeat får hun publikum til å danse og glemme alt annet! Isra formidler musikken hun spiller med stor glede, og det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet og la seg rive med på dansegulvet når Isra Doski står bak DJ-spakene.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Lanseringsfest
Sommerfest
Lokasjon
Oslo
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates