Band

Iris og Marco duo

Lounge, party, bryllup eller rolig middag? Her har du en duo som kan levere uansett anledning!

Iris Severine er ei sprudlende jente fra Helgelandskysten som i mange år har vært lidenskapelig opptatt av å underholde og formidle musikk til sitt publikum. Hun har nå forflyttet seg fra nord til sør, og gleder seg til å underholde i Oslo og omegn. Hun har mye erfaring med å opptre, både i store og små selskaper.

Marco Fresi er en Italiensk gitarist - nærmere bestemt fra Sardinia - som forelsket seg i Norge og bor nå i Oslo. Marco er en solid gitarist utdannet ved Institute of Contemporary Music Performance i London, og har lang erfaring med seg i bagasjen.

Til sammen utgjør de en solid duo som virkelig leverer!

Ta gjerne kontakt med duoen.

Lounge, party, bryllup eller rolig middag? Her har du en duo som kan levere uansett anledning! Iris Severine er ei sprudlende jente fra Helgelandskysten som i mange år har vært lidenskapelig opptatt av å underholde og formidle musikk til sitt publikum. Hun har nå forflyttet seg fra nord til sør, og gleder seg til å underholde i Oslo og omegn. Hun har mye erfaring med å opptre, både i store og små selskaper. Marco Fresi er en Italiensk gitarist - nærmere bestemt fra Sardinia - som forelsket seg i Norge og bor nå i Oslo. Marco er en solid gitarist utdannet ved Institute of Contemporary Music Performance i London, og har lang erfaring med seg i bagasjen. Til sammen utgjør de en solid duo som virkelig leverer! Ta gjerne kontakt med duoen.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates