Instrumentalist, Soloartist, Band

Ingeborg Skomedal Torvanger

Ingeborg Skomedal Torvanger er cellist med bachelor fra Norges Musikkhøgskole og mastergrad både fra Stavanger og Rotterdam. Hun har en aktiv karriere som frilanser med base i Oslo og har bred erfaring med mange profesjonelle aktører og ulike sjangre. Hun er godt etablert i både det klassiske musikkmiljøet så vel som i pop/studio/tv/event og underholdningsbransjen. Hun spiller med flere orkestre og kammermusikkensembler, og har spilt konserter og gjort innspillinger med Norges største artister som Kygo, Ruben, Chris Holsten, Moddi, Trygve Skaug, Emma Steinbakken, Isah, Kurt Nilsen, Hkeem, Amanda Delara, Aden Foyer og mange fler. I 2018 spilte hun med EMINEM i Oslo og Stockholm under Revival Europe Tour. Hun har turnert internasjonalt med elektronika duoen Smerz, gjort en rekke prosjekter med midtøsten virtous Javid Afsari Rad, jobber i NEED music og medvirket i Tv-produksjoner som NRK Lindmo, MGP, Beat for Beat, The Voice, Senkveld og Nobels fredsfest.

For Bookd gjør hun oppdrag både solo og i ensembler med andre musikere og sangere og tilrettelegger program etter kundens behov.

Ingeborg Skomedal Torvanger er cellist med bachelor fra Norges Musikkhøgskole og mastergrad både fra Stavanger og Rotterdam. Hun har en aktiv karriere som frilanser med base i Oslo og har bred erfaring med mange profesjonelle aktører og ulike sjangre. Hun er godt etablert i både det klassiske musikkmiljøet så vel som i pop/studio/tv/event og underholdningsbransjen. Hun spiller med flere orkestre og kammermusikkensembler, og har spilt konserter og gjort innspillinger med Norges største artister som Kygo, Ruben, Chris Holsten, Moddi, Trygve Skaug, Emma Steinbakken, Isah, Kurt Nilsen, Hkeem, Amanda Delara, Aden Foyer og mange fler. I 2018 spilte hun med EMINEM i Oslo og Stockholm under Revival Europe Tour. Hun har turnert internasjonalt med elektronika duoen Smerz, gjort en rekke prosjekter med midtøsten virtous Javid Afsari Rad, jobber i NEED music og medvirket i Tv-produksjoner som NRK Lindmo, MGP, Beat for Beat, The Voice, Senkveld og Nobels fredsfest. For Bookd gjør hun oppdrag både solo og i ensembler med andre musikere og sangere og tilrettelegger program etter kundens behov.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Event
Julebord
Konferanse
Konsert
Sommerfest
Lanseringsfest
Firmafest
Seminar
Festival
Fest
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Rogaland
Troms
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates