DJ

Harnes

Endre Harnes er en allsidig type. Han er vokalist i et av de mest spilte bandene på norsk radio, DJ, gründer og leder i en teknologi- og bærekrafts-startup. Tidligere har han blant annet vært plateselskapseier, filmprodusent, lydtekniker og regissør; det er altså etter hvert få ting han ikke har vært med på. Neida.

Men det skal sies - med sin mangefasetterte bakgrunn har Harnes årevis med erfaring i å passe på at folk rundt ham har det skikkelig gøy. Og dette har han kanskje praktisert aller mest gjennom sine nesten 15 år som aktiv DJ rundt i hele Norge, med noen internasjonale avstikkere her og der. Og med en sjangerbredde som går fra kontemporær progressive house til Bjørn Eidsvågs mindre kjente discoperiode på åttitallet kan han dra frem låter som får de aller fleste forsamlinger til å røre på seg.

Endre Harnes er en allsidig type. Han er vokalist i et av de mest spilte bandene på norsk radio, DJ, gründer og leder i en teknologi- og bærekrafts-startup. Tidligere har han blant annet vært plateselskapseier, filmprodusent, lydtekniker og regissør; det er altså etter hvert få ting han ikke har vært med på. Neida. Men det skal sies - med sin mangefasetterte bakgrunn har Harnes årevis med erfaring i å passe på at folk rundt ham har det skikkelig gøy. Og dette har han kanskje praktisert aller mest gjennom sine nesten 15 år som aktiv DJ rundt i hele Norge, med noen internasjonale avstikkere her og der. Og med en sjangerbredde som går fra kontemporær progressive house til Bjørn Eidsvågs mindre kjente discoperiode på åttitallet kan han dra frem låter som får de aller fleste forsamlinger til å røre på seg.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

Detaljer

Type arrangement
Fest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Firmafest
Event
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Nordland
Troms
Finnmark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates