Andre, Band, Soloartist, Instrumentalist

Hans Marius Andersen (Trompetist & Saksofonist)

Hans Marius Andersen er en av Vestlandets og Norges mest ettertraktede trompetister. Under corona videreutviklet han ferdighetene sine til å bli multi instrumentalist, og behersker nå også saksofon. Han arbeider både som solist, studiomusiker, teatermusiker, jazzmusiker og som gjest med forskjellige kjente artister innen de fleste sjangre. Såvel som å være allsidig når det kommer til instrumenter så mestrer også Andersen de fleste sjangre. Det være seg jazz, klassisk, pop eller rock.

Andersen har blant annet samarbeidet med artister som Sissel Kyrkjebø, Sigvart Dagsland, Trygve Skaug, Isac Elliot, Øyvind "Elg" Elgenes, Chris Holsten, Adam Douglas, Karoline Krûger og Alexandra Joner, for å nevne noen. Videre har han ved ulike anledninger vært solist med blant andre Bergen Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Forsvarets Musikkorps Vestlandet og Eikanger-Bjørsvik Musikklag.

Som ensemble-musiker opptrer han jevnlig med band som Blåsemafian, Bergen Big Band og Fagernes Yacht Klubb. Videre er han den mest benyttede trompetisten på Den Nationale Scene gjennom de siste ti årene, og har også vært lead trompeter i Euro Radio Jazz Orchestra.

Andersen har medvirket på over 40 plateinnspillinger, hvorav tre soloplater.

Utenfor Norge har han turnert i land som USA, England, Frankrike, Ungarn, Taiwan, Italia, Tyskland, Sveits og Polen.

Hans Marius startet å spille trompet allerede som treåring. Han har studert med diverse pedagoger, og blant annet gått på prestisjefulle Barratt-Due Musikkinstitutt i Oslo.

Etter at Hans Marius også begynte å opptre på saksofon så har han jobbet med dette i mange ulike anledninger. Det være seg sammen med DJ, som jazzartist eller i samarbeid med andre artister.

Hans Marius Andersen er en av Vestlandets og Norges mest ettertraktede trompetister. Under corona videreutviklet han ferdighetene sine til å bli multi instrumentalist, og behersker nå også saksofon. Han arbeider både som solist, studiomusiker, teatermusiker, jazzmusiker og som gjest med forskjellige kjente artister innen de fleste sjangre. Såvel som å være allsidig når det kommer til instrumenter så mestrer også Andersen de fleste sjangre. Det være seg jazz, klassisk, pop eller rock. Andersen har blant annet samarbeidet med artister som Sissel Kyrkjebø, Sigvart Dagsland, Trygve Skaug, Isac Elliot, Øyvind "Elg" Elgenes, Chris Holsten, Adam Douglas, Karoline Krûger og Alexandra Joner, for å nevne noen. Videre har han ved ulike anledninger vært solist med blant andre Bergen Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Forsvarets Musikkorps Vestlandet og Eikanger-Bjørsvik Musikklag. Som ensemble-musiker opptrer han jevnlig med band som Blåsemafian, Bergen Big Band og Fagernes Yacht Klubb. Videre er han den mest benyttede trompetisten på Den Nationale Scene gjennom de siste ti årene, og har også vært lead trompeter i Euro Radio Jazz Orchestra. Andersen har medvirket på over 40 plateinnspillinger, hvorav tre soloplater. Utenfor Norge har han turnert i land som USA, England, Frankrike, Ungarn, Taiwan, Italia, Tyskland, Sveits og Polen. Hans Marius startet å spille trompet allerede som treåring. Han har studert med diverse pedagoger, og blant annet gått på prestisjefulle Barratt-Due Musikkinstitutt i Oslo. Etter at Hans Marius også begynte å opptre på saksofon så har han jobbet med dette i mange ulike anledninger. Det være seg sammen med DJ, som jazzartist eller i samarbeid med andre artister.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Barneselskap
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates