DJ

Gilla

Gilla er en Oslo-basert DJ født på Filippinene og oppvokst i Larvik. Med over 13 års erfaring som DJ har han bygget seg opp et betydelig rykte for å levere fremragende DJ sett karakterisert av en «sexy, goodfeel vibe». Gilla er en tilpasningsdyktig DJ som utøver jobben med førsteklasses miksing og riktig låtvalg. Hans musikkprofil består av en dynamisk sjangerbilde: Rnb, Pop, Edits, Afrobeat, hiphop, house, nudisco, amapiano & jersey.

Gilla spiller til vanlig på steder som AngstBar, Skobutikken, Justisen, Hammerhai, OsloStreetFood, Louise og har spilt på festivaler som Stavernfestivalen og Kadetten. Samt Varmet opp for artister som Klovner i Kamp. Gilla er som regel fullbooket, så her er det greit å være tidlig ute.

Gilla er en Oslo-basert DJ født på Filippinene og oppvokst i Larvik. Med over 13 års erfaring som DJ har han bygget seg opp et betydelig rykte for å levere fremragende DJ sett karakterisert av en «sexy, goodfeel vibe». Gilla er en tilpasningsdyktig DJ som utøver jobben med førsteklasses miksing og riktig låtvalg. Hans musikkprofil består av en dynamisk sjangerbilde: Rnb, Pop, Edits, Afrobeat, hiphop, house, nudisco, amapiano & jersey. Gilla spiller til vanlig på steder som AngstBar, Skobutikken, Justisen, Hammerhai, OsloStreetFood, Louise og har spilt på festivaler som Stavernfestivalen og Kadetten. Samt Varmet opp for artister som Klovner i Kamp. Gilla er som regel fullbooket, så her er det greit å være tidlig ute.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Konsert
Sommerfest
Lokasjon
Oslo
Vestfold
Bergen
Akershus
Hedmark
Sogn og Fjordane
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates